Selamlar yaşın ilerlemesi ile birlikte göz kapaklarında düşüklük oluşuyor ve eskisi gibi eyeliner çekemiyorsunuz.Bende daha başarılı olabileceğim ürünleri araştırmaya başladım.Golden rose markasına ait Precision eyeliner'ı denememi söylediler.Son zamanlarda Türkiye ye yeni gelen ürünleri pek başarılı bulmadım göz kapaklarımı acıtıyor ve çizgiler bir süre sonra dağılıyordu.Hadi eski markalara bir şans vereyim dedim.
Ürünümüz oldukça pratik,kolay kullanıma sahip bir ambalajda.Ben çok sevdim bu ürünü bir kere göz kapağını acıtmıyor,ucu gayet yumuşak.Kuruması son derece hızlı.Renk vermesi mükemmel öyle soluk bir siyah değil.Ayrıca tüm gün dağılmadan gözde kalıyor.Suya dayanıklı ve bir göz makyaj temizleyicisiyle gayet rahat temizleniyor.Göz kapağınızı hırpalamak zorunda kalmıyorsunuz. Tam aradığım eyeliner yani acaba diyorum yeni çıkan ürünleri deneyelim derken eski kaliteli markalarımızı biraz ihmal mi ediyoruz?Uygun fiyatı ve kalitesiyle Golden Rose eyeliner stok yapılmaya hak kazandı.
Olumlu Özellikleri:Pigmentasyonu,uzun süre kalması,çabuk kuruması,yumuşak ucu,kullanım kolaylığı,fiyatı(tam hatırlamıyorum ama pahalı bir ürün değil)
Olumsuz Özellikleri:Yok

8 Yorumlar

  1. Merhaba,
    Bende eyeliner çekemeyenler kulübündenim. Ama bu ürünü denemeli...
    (Bu arada bloğunuzu çok beğendim. Maşallah çok aktifsiniz ;) )

    Sevgiler
    Sevilay Uçak
    http://lokumpilavi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya eskiden çekerdimdegöz kapağı yaş geçtikçe düşüyor zor oluyor sağol blogumu beğendiğin için:))

      Sil
  2. Güzel bir ürün ama gerçekten haklısınız göz kapakları yıllara dayanamayınca eyeliner çekmek zorlaşiyor

    YanıtlaSil
  3. kalem eyeliner kullanıyorum,elimde farklı 2 markanın bu tarz eyeliner'ı bulunuyor gözüme sokar mıyım ki :))) çekmek bir dert ama deneyip ben de senin gibi bloga yazacağım cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım gözüne sokmazsın az cesur ol:))bekliyorum merakla yazını

      Sil