Selam gene bir bitenler ve çöpe gidenler yazısıyla beraberiz.Bu sefer miladı dolmuş bazı makyaj ürünlerimde çöpe gitti.İsterseniz tek tek inceleyelim bakalım neler bitmiş.
Essence farımın petrol mavisi rengini yıllarca kullandım çok seviyordum ama yaklaşık iki senedir elimdeydi artık tama zamanı geldi diye düşündüm.Bir de ben bir ürünü çok fazla kullandımmı sıkılıyorum artık görmek istemiyorum bu yüzden ya birilerine veriyor ya da atıyorum.Sizde de var mı böyle bir adet?Diğer ürünümde Alix Avien allık gene çok severek kullandım ama son kullanma tarihi geçmişti bu yüzden çöpe gitti.
Bunlarda atılması gereken ve yıllardır bekleyen rimellerim.Çoğunun fırçasını çok sevdiğim için kirpiklerimi yapıştıran rimelleri açmak için kullanıyordum ama dedikleri ne kadar doğruymuş en son kirpiklerime sürdüğümde gözlerim sulanmaya başladı ve atılma zamanlarının geldiğine kanaat getirdim.Bildiğiniz gibi üç aydan fazla kullanılan rimeller bakteri üretiyor ve göze zarar veriyor aman dikkat.
Essence kapatıcım,Flormar ve Catherine Arley kapatıcılarımda çok eskimiş olduklarından atıldılar.
Oriflame kaş jeli çok sevmediğimden bitmeden atıldı.Eyelinerların hepsi tüketildi.
A plus saç kremi fena değildi.Protex duş jelide zevkle kulanıldı.
HC HAIR CARE yazısı zaten blogda mevcut güzel bir ürün.Avon Naturals saç açıcı devamlı kullandığım bir ürün çünkü kızımın saçları çok uzun ve zor açılıyor.
Ve son olarak Maybelline BB kremi nihayet bitirdim ve kızımın bitirdiği Signal diş macunu kaçıncı tüp bilmiyorum.Evet böylelikle bir şeyleri daha attım.Yerlerine çoktan yenileri konuldu.Sevgiler...

4 Yorumlar

  1. Sana rimel canvarı dıyebılırmıyım :D daha nıce bıtırmeceler :p

    YanıtlaSil
  2. Ayy ne güzel bir sürü makyaj malzemesi bitmiş, yenilere yer açılmış oh mis :))

    YanıtlaSil