aksu büyükatlı

Aksu Büyükatlı ile Melekler Hakkında Her Şey

Melekler hakkında bilgi içeren yazıları sevdiğinizi biliyoruz o zaman Melekler ile ilgili sonsuz bilgisi bulunan Melek terapisti Aksu Büyükatlı ile yaptığımız röportajı çok seveceksiniz.

Aksu Büyükatlı

Aksu Büyükatlı son derece samimi, sıcak kanlı ve ulaşılması kolay bir yazar tüm sıcaklığıyla sizi rahatlatıyor ve sorularınıza sabırla cevap veriyor. Kitaplarına bir şans vermeniz gerekiyor bence çok seveceksiniz. Kendisine teşekkür ederek sizi bu keyifli sohbetimizle ve Aksu Büyükatlı tarafından yapılmış nefis tablolarla baş başa bırakıyorum. Daha önce yorumladığımız Aksu Büyükatlının kitabı Melek Öğretileri yazımızı mutlaka okuyunuz. Işıkla kalın.


aksu büyükatlımelekler nasıl varlıklardır


1-Aksu Büyükatlı kimdir? Sizi tanıyabilir miyiz?


Çok sevdiğim, âşık olduğum İstanbul’da doğdum. Spritüel danışmanlık, araştırmacı yazarlık, çevirmen, yayın yönetmenliği, Master Hipnoterapist psikoterapi, geçmiş,gelecek ve  şimdiki yaşam kartları uzmanlığı  çalışmalarımın yanı sıra zaman içinde, profesyonel yaşam koçu, melek terapisti, enerji uzmanı, rüya koçu, şifacı ve şimdi hatırlayamadığım  bir çok  alanda eğitmenlik ve bireysel  çalışmalarıma dünya çapında devam etmekteyim. 

2-Spiritüel hayata ne zaman ilgi duydunuz?

Ben doğuştan spritüelim   yaşam amacım budur spirutüel (ruhsal) danışmanlık. Spritüellik, benim dünyaya gözümü açtığımdan beri var olan bir özelliğimdir. Sonradan ilgi duyarak geliştirmiş değilim. Spritüel kişiliğim zaman içinde gelişerek beni araştırmalar yapmaya yöneltti inanılmaz muhteşem bilgiler elde etmemi sağladı ve bu bilgilerimi paylaşmam gerektiğini düşündüğümden bu alanda yazmaya yöneltti. 

3-Çocukken yeteneklerinizin farkında mıydınız? İlk olarak nasıl yeteneğinizi fark ettiniz? Ailenizin tepkisi nasıl oldu?

Çocukken yeteneklerimin farkındaydım. Olacak olayları örneğin doğa olayları ya da ailede yaşanan bazı olayları hissetmek ya da görmek bazen güzel, bazen de hoş değildi. Bazen de çok eğlenceli oluyordu. Başka ülkeleri oturduğun yerden yada uyku esnasında  rüya yolu yada vizyonlar ile görmek, sana gelecek hediyeleri önceden bilmek, insanların düşüncelerini hissetmek ve bilmek de eğlenceli tarafıydı. Tabii bunları aileme ya da çevreme söylememeyi öğrenmiştim. Bazen iyi bir azar da işitebiliyordum. 

4-Son günlerde spiritüel dünyaya karşı ilgi arttı sizce neden? Melekler yaşantımızda nasıl bir yere sahip?



Spiritüel
 bir danışman olarak bu durumu gözlemlediğimde, son günlerde artan ilginin nedenini artık dünyanın yeni bir uyanış dönemine girmesine bağlıyorum. Olması gerekenin olmaya başladığını düşünüyorum. İnsanlığın ve dünyamızın buna ihtiyacı var. Melekler, yaşantımızın her anında varlar her yerdeler ve bize yardım ediyorlar …


5-Kaç kitabınız var? Ne zaman kitap yazmaya karar verdiniz?

Şu anda yayınlanmış olan dört kitabım var. Ve yeni kitaplarım da yayına hazırlanıyor. Bunlar Türkiye’de olan çalışmalarım. Anılarıma döndüğümde farkına vardım ki yazar olmaya ilkokul beşte karar vermiş olduğumu görüyorum. Sanırım on yaşlarındaydım ve Hürriyet Gazetesi sahipleri Sayın Erol Simavi ve Sedat Simavi’ye bu kararımı bildiren bir mektup yazdım. Onlara ilkokulu bitirmek üzere olduğumu belirttim ve sizin gazetenizde yazmak istiyorum, dedim.. Tabii onlar benim bu çocukça isteğimi kırmayarak geleceğin yazarı olmama yardımcı olacak bir mektupla yanıt verdiler. Hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyordum. Yani ben aslında, on yaşında yazar olmaya karar vermiştim.   

6-Hayatımızda en çok rol oynayan bir kaç meleği kısaca anlatır mısınız?

Melekler Hiyerarşisinde tüm baş melekler öncelikli olmak üzere bütün meleklerin hayatımızda sıralamalarına göre görevleri vardır. Örneğin haberci baş melek Cebrail, mutluluk melekleri, sağlık melekleri, çocukların koruyucu melekleri ve daha pek çokları vardır. Yeryüzü ve gökyüzü inanılmaz melek ordularıyla doludur ve hiç biri Allah tarafından boşuna yaratılmamıştır. Allah bu meleklerin birçoğuna insanlara yardım etme görevi vermiştir.  




meleklerin isimleri


7-Melekler hangi ırk, dil, dinden olsun onlara seslenen herkese yardım ediyor mu? Yardım istemek için izlememiz gereken özel bir yol var mı?

Melekler, herkese, her canlıya, bitkiye, hayvana, insana yardımla görevlidirler ve Allah’a koşulsuz şartsız hizmet ederler. Onların din, dil, ırk gibi ayrımcılıkları yoktur. Yardım istemek için sevgili okurlarımla kitaplarımda pek çok yardım isteme teknikleri, dualar, meditasyonlar paylaştım. 

8-Melekler gelecekten haber veriyor mu?

Melekler, elbette kahin değildirler. 

9-Her konuda meleklerden yardım isteyebilir miyiz?

Evet, her konuda meleklerden yardım isteyebiliriz. 

10-Peki yardım istediğimizde kesinlikle gelen melekler mi oluyor başka varlıklar gelebilir mi?

Meleklere çağrı yapıyorsanız, elbette melekleriniz gelecektir. Aslında gelecektir demek çok doğru olmayabilir... Çünkü onlar zaten her zaman yanımızdalar.

11-Başkasının zararına olan isteklerimize nasıl karşılık veriyor meleklerimiz?


Melekler, hiçbir canlıya yönelik zararlı isteklerinizi kabul etmez ve çağrılarınıza yanıt vermezler. 
melekler

12-Herkesin kendine ait koruyucu bir meleği var mı?

Evet, herkesin bir koruyucu meleği vardır.

13-Peki size inanmayan insanlardan nasıl yorumlar alıyorsunuz? Bir çok insanın aklına ilk gelen soru"Neden Allah tan değilde Meleklerden yardım istiyorlar?"oluyor. Bu sorulara nasıl cevap veriyorsunuz?

Aslında bana inanmadıklarını söyleyemem. Ben, kitaplarımda her zaman önce Allah’tan yardım istememiz gerektiğini yazıyorum çünkü doğrusu bu. Melekler zaten bizim isteklerimizi, niyetlerimizi Allah’a ulaştıran elçilerdir. İstek, çağrı Allah’a dır. Melekler, Allah’a bizim istek ve çağrılarımızı ulaştıran elçilerdir. Okurlarımın ve danışanlarımın sorularına bu şekilde yanıt veriyorum.

14-Meleklerle iletişim kurma eğitimleri, seminerler veriyor musunuz? Yoksa bu eğitimle değil tamamen yetenek işimi?

Evet, meleklerle iletişim kurma eğitimleri veriyorum. Aslında hepimizde bu yetenek var ve onu ortaya çıkarmak bizim elimizde. Onlara koşulsuz inanmamız yeterli. 

15-İnsanlar kitaplarınızı nerelerden temin edebilir?

Kitaplarımı internet üzerinden D&R, KitapyurduIdefıx gibi mağazalardan ve Edirne’den Kars’a kadar ülkenin her yerinden temin edebilecekleri gibi Yurt dışındaki okurlarım da amazon ve onun gibi birçok yabancı sitelerden elde edebilmekteler. 

16-Size danışan insanların en çok yardım istedikleri konular nelerdir?

Bana danışan insanlar geniş bir yelpazede pek çok konu hakkında benden yardım istiyorlar. Bunların arasından en çok spritüel gelişim, ailede huzur ve sevgi, bolluk bereket, ilişkiler gibi konular sağlık ruhsal ve fiziksel şifa konuları yardım istiyorlar. 

17-Peki bize meleklerle yaşanmış ilginç bir kaç olayı anlatabilir misiniz?

Göklerden yağan her yağmur damlasını bir melek ve her kar tanesini yeryüzüne iki melek indirir. Bunu biliyor muydunuz? Ve yeryüzüne indiklerinde bu melekler ölüyorlar... Sizce de bu onların Allah’a koşulsuz sevgi ve hizmetinin mucizesi değil mi? Melek Öğretileri kitabımda göklerden inen kar meleklerinin özel olarak çekilmiş fotoğrafları da var ve meleklerle ilgili farklı pek çok yaşanmış mucize...


aksu büyükatlı



18-Bundan sonra neler yapmayı planlıyorsunuz? Yeni bir kitap var mı?

Evet, yayına hazırlanan kitaplarımın yanı sıra  çalışmalarımdan uyarladığım sürpriz bir kitabım yayın aşamasında ve ayrıca şu an  üzerinde çalışamaya başladığım tüm evreni, dünyayı, insanlığı ve yaratılmış her canlıyı kapsayan oldukça derin bir konuda kitap hazırlıyorum.Birde genel yayın yönetmenliğini aldığım bir projeye başladım. Çok yoğun ve yine kitaplarla dolu bir yıl beni bekliyor...

19-Aksu hanım son olarak okurlarınıza söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Tüm okurlarıma sevgi ışık ve melek enerjileri ile dolu bir diliyorum
        dilekleriniz gerçekleşecek bilmenizi isterim yeterki pozitif
         enerjinizi kullanmayı öğrenin bunun sırrı koşulsuz sevgi ..
                                      Dileyin olsun isteyin gelsin

                                   ALTIN ÇAĞIN ALTIN MELEKLERİ




aksu büyükatlı

IŞIK OLUN IŞIKTA KALIN



                                  
                                      




18 Yorumlar

  1. Tablolar da çok zarif, söylemeden geçemeyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Yağmur ve kar tanesini yeryüzüne indirip ölen melekler. Tüylerim diken diken oldu. Melekler hepimize yardım etsin Allahın izniyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba canım zaten yardım ediyorlar Allahın izni ile sadece iste ..
      sevgiler.
      Aksu büyükatlı

      Sil
  3. Kitapları bulup en kısa zamanda okumam lazım hatta Ankarada semineri olursa katılabilirim son zamanlarda sık duymaya başladım spritüel konusunu.buralı olmayanın dediği gibi melekler bize yardım etsin Allahın izniyle � :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seminerleri bilemiyorum ama kitapları kolaylıkla bulabilirsiniz:))

      Sil
  4. Melekler ile ilgili söyleşi çok dikkatimi çekti çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Melekler hakkında oldukça ilginç açıklamalar yapılmış. Heyecanla okudum bu röportajı. Kitapları da okumak lazım. Böyle konuları çok severim ben. Teşekkürler bu keyifli röportaj için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benide melekler ile ilgili kitap okumak rahatlatıyor umutlarımı canlandırıyor.

      Sil
  6. Yağmur damlasını ve kar tanesini yeryüzüne meleklerin indirmesi ve ölmeleri..çok ilginç...

    YanıtlaSil
  7. Yazara başarılar dilerim
    Tanıtım için tesekkurler

    YanıtlaSil
  8. Beki Erikli'nin böyle bir tarz kitabı hediye edilmişti bana da.Bir dönem ilgilenmiştim,bu konuyla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Beki İkala Eriklinin bütün kitaplarını okudum.

      Sil
  9. Gül yağını,lavanta yagini duş aldığımız suya karıştırın çünkü melekler güzel kokuları sever diye duymuştum bebeklerin boşluğa bakıp gulmeleri melekleri gördüğünden mis zaten namazda slm vermiyomuyuz meleklere evet düşündürücü soru cevap soru cevap giden bir konu rahatlamak için dediğiniz gibi kitapları okumak gerek teşekkürler ����

    YanıtlaSil