Selam arada bir eskileri hatırlatan kozmetikleri kullanmayı seviyorum.Mesela üniversite yıllarımda Türkiye de o kadar az marka mevcuttu ki mecburen kullandığımız yani herkesin alıp kullandığı ürünler vardı.Mesela el kremi olarak Hobby nin bu kremini kullanırdık odaca.Devamlı kullandığımız için sırayla alırdık masanın üzerinde dururdu bittiğinde bir başka arkadaş alırdı.Kokusu bana o eski ama samimi günleri hatırlatıyor hep.Şok marketler zincirinde görünce hemen alıp eski günleri yad etmek istedim.Fiyatı da oldukça uygundu tam hatırlamıyorum ama 5 lira civarındaydı.İçeriğini aşağıdaki resimden görebilirsiniz.
Ürünümüz 300 ml.lik klasik pembe ambalajında yıllardır olduğu gibi.Bana çok şeyler anlatan bir kokusu var;çok güzel.İçeriğindeki nemlendiriciler sayesinde cildin nem dengesini korumayı vaat ediyor.Ben özellikle kışın her odada krem bulundurmayı seviyorum.Bu kremi de oturma odamda hem el kremi hem de vücut losyonu olarak kullandım.Ben kapak kısmını hiç sevmedim çünkü her defasında dikkat etmeme rağmen çok fazla ürün elime geliyor.Kremin nemlendirmesi fena değil ama ne yazık ki emilimi biraz zor.Derinize yedirmek için bayağı uğraşıyorsunuz.Nemlendirmesini sevdim aslına bakarsanız piyasada bulunan ve çok daha pahalıya satılan ürünlerden hiç bir farkı yok.
Ürünün ellerinizde ya da vücudunuzda yağlı bir his de bırakmıyor.Bence alınıp gönül rahatlığıyla kullanılabilir.
Olumlu Özellikleri:Kokusu çok güzel,yağlı bir his bırakmıyor,nemlendirmesi güzel.
Olumsuz Özellikleri:Kapak kısmından fazla ürün gelmesi,emiliminin zor olması.
Sevgiler...

6 Yorumlar

  1. Koyu pembeydi şişesi. Ne güzel anılara götürdün beni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ya yaşlandık hakikaten gençler ne demek istediğimizi anlamıyordur bile:))

      Sil
    2. Kaset ve kalem ilişkisini bilen nesilden olduğumuzu söyleme canım yaşımız çıkmasın ortaya :)))) Yaşlanmadık biz yaş aldık , gönlümüz de her daim genç :)))

      Sil
    3. evet tabii ki yaş aldık:))

      Sil
  2. Sürer sürmez pamuk gibi yumuşatırdı eli,aninda farkı hissedilirdi.Ne yazık ki aynı etkiyi bulamadım geçen yıl rafta tesadüfen görüp aldığımda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hiç bir şey eskisi gibi kalmıyor ne yazık ki ama eskiyi hatırlatan herşeyi seviyorum:))

      Sil