İyi ki doğdun Kelebek Etkisi iyi ki girdin hayatıma en iyi dostum oldun.Zor zamanlarımda koştum sığındım sana beni yargılamadan olduğum gibi bir tek sen kabul ettin.Çok değerlisin benim için, sana evladım gibi değer verdim.İnşallah nice uzun yıllar beraber oluruz.İyi ki benimsin,benim öte yarımsın...
 Bu gün benim için gerçekten çok özel sevgili blogum bugün tam 2 yıldır yayın yapıyor. Benimle birlikte büyüyor,yaşıyor,nefes alıyor.Blogumu öldürmeyip yaşattığım için kendimle gurur duyuyorum.2 yıldır her pazartesi,çarşamba,cuma sizler için yazılar hazırladım.İki yıl boyunca acı tatlı bir çok olay oldu.Zaman zaman sizlerle üzüntümü paylaştım zaman zamanda sevincimi.İlk başladığımda yazmış olduğum basit bir merhaba yazısını okudum az önce ben bile bu kadar devam ettireceğimi tahmin etmezdim.Ama blogumu çok sevdim; sizlerle beraber olmayı,dostluğunuzu,yardımlarınızı... Evet büyük bir aile olduk burada.Yüzümüzü görmesek de aslında birbirimizi çok iyi tanıyoruz.Üye sayım gün geçtikçe arttı şu an blogumda 550 üyem mevcut, sosyal medya hesaplarımı da sayarsak yaklaşık yedi bin kişi blogumu takip ediyor.Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Aslında bir üzüntümde var artık bloglar eskisi kadar faal değil.Bir çok başarılı arkadaşım bloguna yazı yazmaktansa instagramdan yayın yapmayı tercih ediyor.Ben ise blog okumayı çok seviyorum.Herkesin blogu onun kişiliğini,hayatının bir bölümünü,sevgisini yansıtıyor.Ben bloglardaki sıcaklığı diğer hesaplardan alamıyorum.İnşallah blogum benimle birlikte büyümeye devam eder.Sizlerle birlikte daha alacağımız çok yol var.Umarım daha nice nice güzel yıllar yorumlarınızla benim yanında olursunuz.Sizleri çok çok öpüyorum.Sevgiyle kalın.
Resim Google Görsellerden alınmıştır.

18 Yorumlar

  1. Doğum günün kutlu olsun Kelebek Etkisi...Çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık. İnşallah blogunun daha nice uzun yıllarını hep birlikte kutlamak nasip olur. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Daha nice yıllar yazarsınız ve blogunuz yaşar inşallah. Evet bloglar bizim sığındığımız ve bizi olduğumuz gibi kabul eden tek yer. İyi varlar ve iyi ki blog açmışız. Başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için teşekkürler inşallah hep güzel günler bizimle olur:))

      Sil
  3. Hep birlikte nice mutlu yıllara, paylaşımlara canım

    YanıtlaSil
  4. Nice yıllar Kelebek Etkisi Blog! :)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel.:)
    Uzun yıllar aramızda olman dileğiyle.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet inşallah sizin kadar başarılı olmak en büyük isteğim:))

      Sil
  6. İyi ki doğmuşsun Kelebek Etkisi , iyi ki tanımışım seni , iyi ki dostum arkadaşım olmuşsun henüz yüzyüze gelemesek de. Uzun yıllar yazılar yazarsın ve milyonlarca takipçin olur.Blog yazmanın da okumanında keyfi bambaşka o yüzden biz inatla yazmaya devam edelim.
    Seni seviyorum canım arkadaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumun bana kazandırdığı en değerli arkadaş çok çok teşekürler canım:))

      Sil
  7. Nice keyifli yazılara :)

    YanıtlaSil
  8. Nice paylaşımlara Sevgili Kelebeketkisi..Yıldönümün kutlu olsun..
    http://www.akasyakokusu.com/

    YanıtlaSil