Avon kataloğunda Ultra color rich serisinde bu ruju görünce hemen alıp,denemek istedim.Uzun süredir istediğim fakat bulamadığım bir renk kan kırmızı-bordo arasında çok tatlı bir renk.Ambalajı da oldukça zevkli ve pratik.Rujda rahatsız edici bir koku yok belli belirsiz bir kokusu var.
Rengini vermesi çok iyi,yoğun renklere bayılıyorum;bazı rujlarda rengin çıkması için üst üste defalarca sürmek gerekiyor ama bu rujda ilk seferde tatmin edici bir sonuç alabiliyorsunuz.Mat olması da ayrıca hoşuma gitti ne kadar mat olursa ben o kadar seviyorum bir ruju.
Bu ruj dudakları kurutma gibi bir problem yaratmadı bende.Sürümü kolay,yapısı yumuşak.Aynı zamanda oldukça kalıcı bir ruj sık sık yenilemeye gerek yok bir şeyler yiyene kadar dudağımda kaldı hatta yemekten sonra yarıdan fazlası hala dudağımdaydı.
Kapağının üst tarafı şeffaf böyle rengi seçmekte büyük kolaylık sağlanıyor.Ben oldukça sevdim bu rengi son zamanlarda elim başka bir renge gitmiyor.Bu serinin diğer rujlarını da denemeyi istiyorum.Katalogdan alalı çok oluyor ama 12.90 liraya almıştım.Dudakta duruşu ise aşağıdaki gibi sevgiler...

4 Yorumlar