Selamlar wet n wild markası Gratislere hızlı bir giriş yaptı.Benim yaşadığım yerde Gratis olmayınca tatilde ilk gittiğim yer tabii ki Gratis oldu.Merak ettiğim,denemek istediğim her şeyi aldım böylelikle.Bu kaş kitini bir çok blogger yorumladı.Bir de benden dinleyin isterseniz.Ambalajı çok sağlam bulmadım ben.İçinde iki farklı renk kaş farı sabitlemek için bir wax bir cımbız,bir küçük uygulama fırçası,birde küçük aynası var.Ayna oldukça ince düşünülmüş bence.Ama ambalaj her an kırılacak elimde kalacakmış gibi geliyor bana.
İçerisine cımbız konulması anlamsız geldi bana belki seyahatlerde çıkan ufak bir kaç tüyü almak için kullanışlı olur bilemiyorum.Onun yerine iki fırça konulmasını tercih ederdim.Çünkü farı uyguladıktan sonra wax'ı serçe parmağımla sürmek zorunda kalıyorum.Farların bir tanesi açık kahve ben sarı saçlı olduğumdan bunu tercih ediyorum diğeri koyu renkli saçlara daha uygun.İsterseniz her ikisini karıştırabilirsiniz.
Pigmentasyonlarını oldukça başarılı buldum.Çok az kullanmak gerekiyor.Kaşlarımı doldurmasını sevdim.Doğal bir duruşa sahip.Wax oldukça yoğun bir yapıya sahip alıp sürmesi kolay olmuyor çok zor oldu  ama sabitlemesini ve verdiği hafif parlaklığı sevdim.
Farların sürümü kolay ve oldukça kalıcı.Fiyatı 13.50 civarı olan kaş kitini her makyajım da kullanmaya başladım.Siz de kullanmaya başladınız mı?Yorumlarınızı merak ediyorum.Sevgiler...

6 Yorumlar

  1. Wet'n Wild ambalajlarının hepsi böyle.Rujlar düştü düşecek gibi duruyor.Sanırım ucuz olmak adına ambalajı böyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya biraz daha kaliteli ambalajlara sahip olsa çok daha iyi olur

      Sil
  2. Kaşlarım açık renk olduğu için bu kiti alıp denemek istiyordum bu yazıyı okuduktan sonra kesin alıp deneyeceğim emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü ben de çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil