Markette bu gül suyunu görünce ve tanıdık bir marka olunca muhtemelen güvenilirdir diyerek hemen satın aldım.Fiyatı 5 lira gibiydi.
Şişesi görüldüğü gibi son derece hoş350 ml.lik çok sevimli ve pratik bir ambalajı var.
Makyaj temizliğinde ve tonik olarak kullanılabiliyor.Ben gündüz ve geceleri tonik olarak kullanmayı tercih ediyorum.Ayrıca kan dolaşımını arttırdığı için saçlarımda dökülme yaşadığım bölgelere de sürüyorum gül suyunu.
Kapağını açınca rahatça pamuğa yeterli miktarda dökerek uyguluyorsunuz.Tüm yüzünüzü ve boynunuzu siliyorsunuz. Kokusuda çok hafif ve hoş rahatsızlık vermiyor.Doğal gıda aroması ve deiyonize sudan imal edilmiş.Alkol içermiyor,yapay boya kullanılmamış.Serin yerde saklamak gerekiyor yoksa bozulabiliyor.Yazın ben spreyli şişede termal su gibi de kullandım.Ayrıca geceleri yatmadan önce ŞURADA anlattığım gibi gece serumu yaparak da kullandım.Cildimi yakmıyor ve iyi geldiğini hissediyorum.Yani oldukça memnunum.Benim cildim gülsuyunu seviyor fakat duyduğuma göre bazı ciltler tepki verebiliyormuş özellikle alkolsüz ürünleri tercih etmemiz lazım.İçeriği için aşağıdaki resme bakmayı unutmayın.Sevgiler...

5 Yorumlar

  1. Gül suyunun dökülen saçlara da faydalı olacağını hiç düşünmemiştim.Sayende yeni birşey daha öğrendim :)) Teşekkür ederim canım arkadaşım.

    YanıtlaSil
  2. İçeriğini beğenmemiştim Şelale'ninkini tavsiye ederim kızlar..
    guzellikrutinim.blogspot.com yazarı sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  3. Aldım deniycem inşallah etkisini gösterir

    YanıtlaSil