Bu pudra o kadar övülünce almadan yapamadım işte.Benim tercih ettiğim rengi 006 warm beige.Güneşten yanmış tenimle tam uyum sağladı.Öncelikle ambalajına göz atalım.Ürünümüz 14 gramlık çokta sağlam olmayan bir ambalaja sahip.Çantaya atayım desem herhalde açılır.
Bununla birlikte üzerindeki desende çok hoş.Rahatsız etmeyen çok çok hafif bir kokusu var.Bazen BB krem bazen de fondötenin üzerine uyguluyorum.Ürün 5 saat süren bir matlık vaat ediyor.Biraz tozutma problemi var ama pudra da normal diye düşünüyorum.Ben oldukça başarılı buldum ürünü bir kere hakikaten matlığı uzun süre gidiyor ciltte parlama yapmıyor.Ayrıca bazı pudraları sürünce pul pul bir görünüm olur bu pudra da bunu yaşamadım.Tabii çok kuru bir cilde sahipseniz bol nemlendirici sürdükten sonra deneyin.Ciltte kalıp görüntüsü de oluşmadı.Sürümü gayet rahat.Göz makyajımda bu pudrayı kullandıktan sonra bozulmadı dağılmadı eve geldiğimde bile aynı duruyordu.Yani sabitlemesi çok başarılı.İçeriğini gösterecektim ama üzerini etiketlemişler kaldırmaya çalıştım ama kağıdı yırtıldı.Şu etiketlere sinir oluyorum.Ürünün fiyatını hatırlayamıyorum ama watsonslardan bulabilirsiniz.Sevgiler...

6 Yorumlar

  1. En sevdiklerimden! Nerdeyse 1 yildan fazladir kullaniyorum. Bende cok konusuldugu icin merak edip almistim ve iyiki almisim diyorum. :)

    YanıtlaSil