Selamlar Kozvi Box alışverişimden gelen Sebamed lip balm'ı uzun süredir deniyorum.Artık yeterince bilgi sahibi olduğuma göre yorumlayabilirim.Bir kere resimde de görüldüğü gibi son derece hoş,kaliteli ve kullanımı pratik bir ambalajı var.Ayrıca muhteşem bir kokusu olduğunu da söylemeliyim.Şekerli,hafif son derece hoş bir koku hatta sürdüğünüzde buram buram burnunuza geliyor koku.
Ürün aslında bebekler için üretilmiş ama tabii ki yetişkinlerde kullanabiliyor.Biliyorsunuz bebeklerin devamlı akan salyaları ya da emzik emmeleri dudaklarında çatlama,tahriş gibi sorunlara yol açar.İşte bu ürün bu gibi durumlar için üretilmiş.İçeriğinde bulunan jojoba yağı,shea yağı dudakları pürüzsüz hale getiriyor.Paraben,boyar madde ve koruyucu içermiyor.İçeriğini aşağıdan inceleyebilirsiniz.
Doğrusu ben bu ürünü piyasada ki bir çok üründen daha kaliteli buldum.Ben gece yatarken mutlaka dudaklarıma lip balm sürerim gündüzleri tercih etmem.Bu yüzden renkli lipbalmlar bana göre değil.Ben sadece bakım yapmak için kullandığım için bu ürünün renksiz olmasını sevdim.Ayrıca hakikaten sabah kalktığımda pürüzsüz,yumuşacık dudaklarım oluyor ve gece boyunca burnuma gelen tatlı kokusu çok hoşuma gidiyor.Sürümü kolay ve yapısı yumuşacık olan bu ürünü çok sevdim ve en önemlisi küçük kızımda da güvenle kullanabiliyorum.Fiyatı 10 lira civarı olan bu ürüne bir göz atmak isterseniz sizi a alalım.Sevgiler...


1 Yorumlar

  1. Merhaba :)
    Türkiye'nin yeni online alışveriş platformu buypasa.com çok yakında açılıyor. Sebamed ürünleri benzersiz kampanyalarla sizi bekliyor. Detaylı bilgiye http://sanalpazar24.net adresinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil