saç serumu

HC HAIR CARE DOPING DÖKÜLME VE YIPRANMA KARŞITI YOĞUN SAÇ SERUMU

 Hc Hair Care Doping dökülme ve yıpranma karşıtı yoğun saç serumu son günlerde adını sıkça duyduğumuz bir markadır. Havalar güzelleşmeye başladı ve özellikle deniz sezounun da oldukça yıpranacak olan saçlarımıza iyi gelecek ürün arayışındayız.

Hc Hair Care Doping dökülme ve yıpranma karşıtı yoğun saç serumu işe yarıyor mu?

hc hair care

Öncelikle Hc Hair Care Doping dökülme ve yıpranma karşıtı yoğun saç serumu  100 ml.lik son derece şık ve kullanışlı bir ambalaja sahip.Ürünü fıs fısıyla saçınıza sıkarak, masaj ile yayarak kullanıyoruz. Saçlarımda oldukça fazla bir dökülme olduğu için ben bu ürünü kullanmayı tercih ettim. Bu ürün özellikle erkek tipi dökülmelerde işe yarıyor.

Hc hair care saç serumu


Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve bitmek üzere. Günde bir sefer masaj yaparak kullandım. Sonuç olarak oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Saçlarımın parladığını, güçlendiğini ve çabuk uzadığını fark ettim. Ürünü kullandıktan sonra saç dökülmem oldukça azaldı. Fakat yeni saç çıkarma konusunda bir sonuç alamadım. Benim saçlarım çok sorunlu olduğu için zaten böyle bir etki beklemiyordum.

Hc Hair Care Doping dökülme ve yıpranma karşıtı yoğun saç serumu çok hoş hafif bir kokuya sahip ve saçta kalıntı bırakmıyor. En güzel özelliği de durulama gerektirmemesi. Ben saçımda en çok dökülme olan 5 bölgeye(saç derime) 1 fıs sıkarak masajla bütün kafama yaymayı tercih ettim. Özellikle gece yatmadan kullandım. Saç köklerini besleyerek küçük tüylerin çıkmasını sağlamayı vaat ediyor ürün bunun içinde sanırım bir kutudan daha fazla kullanmak gerekiyor.

Hc hair care doping


Hc hair care markasına ait saç serumunu kullandıktan sonra 4-5 saat yıkamamak gerekiyor. 1 saat boyunca da jöle gibi maddeler sürmemeliyiz. Bu yüzden ben geceleri kullanmayı tercih ettim. Saç derisinde sivilce ya da yara gibi bir problem varsa kesinlikle kullanmamalıyız ve gözlere ürünün gelmemesi için dikkatli olmalıyız. Saç dökülme probleminiz varsa deneyebilirsiniz. Saçlarınızın güzel olmasını istiyorsanız beslenmeye de dikkat etmeniz gerekmektedir. Muhteşem saçlar yaratan besinler makalemizi de okumalısınız.

7 Yorumlar

  1. gece sürüp sabah yıkanıyor mu, yoksa kalıyor mu saçta?

    YanıtlaSil
  2. saç dökülmesi problemi ile çok uğraştım. Bu ürünler kişiye göre farklı etkiler yaratıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Ürünü kullanmaya başladıysanız gelişmeleri paylaşabilir misiniz? Özellikle saç dökülmesi konusunda nasıl bir gelişme oldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü kullandım ve bitti yukarıda yorumlarımı zaten yazdım saçları güçlendiriyor,ufak tüyler çıkarıyor ama sanırım tam bir etki için bir kutudan fazla kullanmak gerekiyor ama saç dökülmemi durdurdu diyebilirim.

      Sil
  4. Merak ettim bunun tavsiye için teşekkürler :)

    YanıtlaSil