Gene bir bitenler yazısı gene alınacak yeni ürünlere yer açma vakti geldi.Toplu olarak gördüğünüz üzere bir çok ürün tüketildi ya da çöpe gitti.Bakalım neler varmış?
İpana diş macunu,kızımın kullandığı Colgate diş macunu,Listerine ve Colgate ağız çalkalama suları.Listerine gerçekten çok güçlü bir nane tadına sahip her kullanımda ağzım yandı diyebilirim.
Bioblas ve Avon şampuan ve saç kremleri.Hepsinden oldukça memnun kaldım.
Yves Rocher yüz serumu ara ara alıp kullandığım ve çok sevdiğim bir ürün.Lavera kapatıcı lilakutudan çıkmıştı sonunda bitti.
Komili zeytinyağlı vücut losyonu cilde yedirmekte çok zorlandım.Yves Rocher Vanille Noire vücut losyonu oldukça pahalı daha ucuz olan Yves Rocher vücut losyonları da çok güzel onları tercih ederim.
Avon Barbie şampuan kızım için ama çok sevmedim.Saçlarını iyice dolaştırdı.Nivea duş jeli oldukça güzeldi.
Avon saç açıcı başka bir seriden çıkardığı saç açıcı daha başarılı bu çok işe yaramadı.Taft saç spreyi oldukça başarılı bir ürün.
Neutrogena tonik yazısı blogda mevcut.Black point açık parfüm de bitenler arasında.
Fonex krem allahım sonunda yaptığım stoğu bitirdim.Avon naturals saç kremi çok güzel bir ürün.Ve bir kutıda ayakalrım için kullandığım vazelin bitirdim.
Flormar aseton ve pamuk da bitenler arasında.
Şuradan buradan gelen numuneleri bitirmeye çalışıyorum ama bir türlü bitmiyor.İşte bir bitenler macerası da burada son buldu.Sevgiyle kalın...

4 Yorumlar

  1. Maşallah ne çok şey bitmiş :) ferahlamışsındır yenilere yer açılsın şimdi.

    YanıtlaSil
  2. ooo..bereketli geçmiş bu ay..iyi olmuş bittikleri yer aılmış yenilerine hihiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle oldu canım alışverişsiz hayat geçermi:))

      Sil