Avon şampuanlarının gayet güzel olduğunu keşfettiğimden beri sık sık dev boyutluların dan alıp kızımın ve kendi saçlarımda kullanıyorum.En sık aldığımda badem yağlı ve avokado özlü olan seri.700 ml.lik dev boyuyla bize bir ay kadar gidiyor.Bu şampuan kuru ve hasarlı saçlar için üretilmiş.Fiyatı kataloğa göre değişiyor ama çok sık indirime giriyor ben 5-6 lira civarında satın aldım hep.Ambalajına bakmak gerekirse kullanımı rahat ve son derece şık.Bazı şampuan kapakları çok zor açılıyor insanın tırnağı kırılıyor bunda öyle bir sorun yok.Hoş ve hafif bir kokusu var.Yalnız şunu söylemeliyim ben her kullandığım şampuana 5-6 damla çam terebentin esansı döküyorum bu şampuana da döktüm tabii ki.Benim saçlarımda zaten en son boyadan yanmıştı ve kızımın saçları da çok uzun her şampuan iyi gelmiyor bir dolandımı aç açabilirsen.Bu şampuan ikimizin saçlarını da yumuşacık yaptı.Sonrasında çok az bir miktar saç kremi uyguladık mı rahatça taranıyor.Tabii ki saç ürünleri kişiden kişiye değişiklik gösterir ama biz çok memnunuz.Tek sorun şampuan bitiyor ama saç kreminin neredeyse yarısı hala dolu kalıyor.Bu yüzden iki şampuan bir saç kremi alarak bu sorunu hallediyorum.İçeriğini aşağıdan inceleyebilirsiniz.Sevgiler...

2 Yorumlar

  1. çam terebentini bir başka arkadaşımdan da duymuştum saç uzatma konusunda iyi olduğunu söyledi sizdeki etkisi nasıl oldu saç uzatma konusunda ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuaförüm çok hızlı uzadığını söylüyor tavsiye ederim deneyebilirsiniz ama çok kullanınca saçları kurutuyor söylemeliyim ben bu yüzden saç bakım yağlarımda kullanmıyorum sadece şampuana ekliyorum.

      Sil