Sevgili arkadaşım beni mimlemiş.Hemen cevapları yazmaya başladım.Bende bu mimi yapmak isteyen herkesi mimliyorum.
Seni sen yapan renk / renkler nelerdir ? 

  Siyah rengini kıyafetlerde seviyorum.Yeşil özellikle koyu yeşil çok çok sevdiğim bir renk.Mesela resimde gördüğünüz ojem Catherine ARLEY 267 numara ne yazık ki bitti artık ama tekrar tekrar kullanırım.
* Seni sen yapan düşünce nedir ?
   Yarattığın dünya yaşadığın dünyadır.Hayat felsefem bu eğer siz yaşadığınız ortamı küçük detaylarla eğlenceli bir hale getiremiyorsanız yazık olur.İnsan kendi yaşamını kendi biçimlendirir.Hep halinden şikayet eden insanlara dayanamıyorum.Mesela doğuda yaşıyorum ve okulumuza yeni gelen genç öğretmenlerin tek yaptığı burası ne kötü demek ve kaçış yolları aramak.Dur bakalım sen burada öğrencilerinle projeler yap,onları sev,yeni bir şeyler öğret,kendine yeni arkadaşlar bul,evini güzelleştir bir şeyler yap.Burada ister iste ister isteme en az 4 yıl kalacaksın.Tadını çıkar yazık değil mi 4 yılına diye düşünüyorum.
* Seni sen yapan giyim tarzı nedir ?
   kesinlikle etek ve bluz,pantalon çok sık giymem ve kadın dediğin dizde eteğini,topuklu ayakkabılarını giyer ve öyle gezer bence.
* Seni sen yapan saç stili nedir ? 
  Dalgalı ve platin sarı çok seviyorum.Ah bir de bu kadar seyrek olmasa.
* Seni sen yapan parfüm / koku nedir ?
   Bir zamanlar Angel'dı sonra sıkıldım şimdi Candy,chanel no 5,Gucci Rush,Alien yani böyle yürüdün mü herkes kokunu alacak,ağır kokuları seviyorum.Bir arkadaşım geçenlerde beni arıyormuş ve koridorlardaki kokumu takip edip beni bulmuş:))
* Seni sen yapan makyaj malzemesi nedir ?
   Gözüme mutlaka kalın eyeliner çekerim ve kırmızı ruja bayılırım.
* Seni sen yapan mevsim / ay nedir ?
   Kesinlikle yaz insanıyım.Kemiklerim ısınmalı bütün kış donuyoruz.
* Seni sen yapan müzik / şarkı türü nedir ?
   Aslında hoşuma giden her şeyi dinlerim ama artık pek müzik dinleyemiyorum kafam şişiyor.Eskiden pop,caz,yabancı müzikleri severdim.
* Seni sen yapan kitap türü / yazar nedir ?
   Çok kitap okurum.Moralim çok bozuksa mutlaka aşk kitabı okurum.Bu bana hayatta hala güzel şeyler olduğunu hatırlatır.Genelde yabancı yazarların kitaplarını tercih ediyorum.Maeve Bınchy'i tek geçerim.
*Seni sen yapan tavırların nelerdir ? 
  Çok havalı olduğumu düşünüp,konuşmaya korkarlar ama tanıyınca hiç de öyle olmadığımı düşünürler.Hatta biri bana beni tanımadan önce boş bir teneke gibi olduğumu düşündüğünü söylemişti.Tanıyınca fikirleri değişmiş of ya neden azcık süslenince insanlar sizin aptal olduğunuzu düşünür ki.

Çok eğlendim teşekkürler Sizde yapın,okuyan herkesin yapmasını istiyorum.Cevaplarınızı merak ediyorum.Öptüm hepinizi.

5 Yorumlar

  1. Seni neden sevdiğimi anladım :)) Sen de ben gibi soğuk nevaleymişsin :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ne yazıkki öyleyim ama demekki gönlümüz zengin ki uzakta olsa kalplerimiz birliktebenim canım arkadaşım:)))

      Sil
    2. Ben bu halden şikayetçi değilim , bizi bilmesi gerekenler biliyor ya gerisi önemli değil.Dediğim gibi gönlümüz zengin o bize yeter de artar bile :))

      Sil
  2. Keyifle okudum canım :)

    YanıtlaSil