Selam,Rebul markasına ait hiç bir ürünü daha önce denememiştim.Markette bu küçük çanta boyu kolonyayı görünce bir deneyeyim dedim.Yasemin kokusuna da bayılırım zaten.Ürünün sanki parfüm havası da var gibi.Öyle çok sık kolonya kullanmam ama sıcak havalarda serinlemek için çanta da bulunması iyi oluyor.Rebul kolonya 70 ml.lik sağlam şık bir ambalaja sahip kapağı iyi kapanıyor yani çantaya dökülmesi gibi bir problem yaşamadım.Çok kalıcı olduğunu söyleyemem ama zaten kolonya anlık etki için kullanılır.
Ürünün sitesinde ürünle ilgili şunlar yazılmış;Sevgiler...
Yasemin Şenliği

Hikayemiz, bize sayısız güzel koku sunarak göz kırpan Güney İtalya’ nın aşk dolu çiçeği yaseminin Rebul Kolonyasıyla buluşmasıyla başlar. Bu uyumlu buluşmanın sonucunda nesiller boyu beğeni ile kullanılan ve bir klasik haline gelen Rebul Jasmine Kolonyası ortaya çıkar.

En güzel yaseminlerin diyarı Güney İtalya’nın kıyılarından gelen o hafif esintide,  kırmızı elma, sulu armut, tatlı şeftali ve egzotik liçiden oluşan kokteyl, size meyve bahçelerinin yakınında olduğunuzu hissettirir. Meyve bahçelerini geçtikten hemen sonra, orta notalarda Madagaskar’ ın narin ylang ylangları ve İngiltere’ nin dokunmaya kıyamayacağınız şakayıkları tüm yumuşaklığı ile yüzünüzü okşayacaktır. Alt notalarda ise şeffaf beyaz miskler, sandal ağacı, sedir ağacı ve zengin pudra dokusu  sizi büyüleyici bir gezintiye çıkarır.

Böylece Rebul Jasmine, nesilden nesile geçen vazgeçilmez bir tutkuya dönüşürken, aynı zamanda hiç bitmeyen ve dilden dile dolaşan bir hikâyenin de kahramanı olur...

6 Yorumlar

  1. Bu yeni nesil kolonyaları çok seviyorum , özellikle yazın çok kullanışlı oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bende senin blogunda görüp almıştım:)))

      Sil
  2. Mis mis kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. kolonya çok severim..rebul jasmine colaony..Güle güle kullanın..✔😊

    YanıtlaSil