Selamlar öyle çok fazla çekilişe katılmam ama saçlarım problemli olduğu için sevgili Sena nın HC HAIR CARE firması ile birlikte düzenlemiş olduğu çekilişe katıldım.
Ve çekilişi kazandığımı duyunca çok şaşırdım ve çok sevindim.Çekilişte istediğimiz bir ürünü firma hediye olarak yollayacaktı.Bende dökülme ve yıpranma yoğun saç bakım serumunu firmanın internet sayfasından seçtim.İnşallah saçlarıma iyi gelir.
 Açıklandığı gün Sena hemen iletişim bilgilerimi istedi ve o gün firma hemen seçtiğim ürünü kargoya verdi.Üstelik cep telefonuma mesaj gelerek kargo bilgilerini de hemen öğrendim.Böylelikle kargomu rahatça takip edebildim.Kargo elime az önce ulaştı.Pat pata güzelce sarılmış ve hasarsız bir vaziyette.Bu güzel çekiliş için hem LITTLE BUTTERFLY a hem de HC HAIR CARE İNTERNET SİTESİ ne teşekkür ediyorum.

4 Yorumlar

  1. Canım güzel günlerde kullan , şansın daim olsun.Çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  2. sevindim senin adına.. ben biraz bahtsızım şimdiye kadar çekiliş kazandığım olmadı hiç :( :) ama madem sen şanslısın benim blogumdaki çekilişe de beklerim mutlaka..:) blogun harika buarada.. takipçinim. görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler aslında bende pek şanslı değilimdir ama hemen senin çekilişine de katılıyorum canım:))

      Sil