Selam en çok okunan yazılarım Maybelline markasına ait ürünlerle ilgili özellikle bu markanın rimelleri internette en çok araştırılan ürünler arasında.Diğer firmaların neden diye düşünmesi gerekiyor.Bu rimeller hem fahiş fiyata satılmıyor hem de içindeki ürün fazla uzun süre kullanıla biliniyor.Başka bir rimel aldığınızda iki gün sonra kuruyor ya da içinde likit ürün kalmadığı için kirpiklere sürülemiyor.Ama Maybelline rimelleri ben en azından bir ay kullandığımı bilirim.
Ürün son derece şık bir ambalaja sahip.Ben bir de görselliğe takılıp kalıyorum.Bazı rimellerin zaman içinde üzerindeki yazılar silinir ya çok sinir olurum bu rimelde böyle bir sorun olmadı.Yalnız ambalajın üzerinde gereksiz yere etiket olması da hoşuma gitmiyor ama bu rimelin üstünde vardı.Onları çıkarayım derken ambalaj kötü bir şekil alıyor,kirli gibi.Bence firma bu soruna bir çözüm bulmalı.
Plastik sert bir fırçası var.Ben slikon fırçaları daha çok seviyorum kirpiklerin yapışma problemi en aza indirgeniyor böylece.Maybelline rimellerinin de en canımı sıkan kusuru buydu ama bu rimel kirpiklerimi yelpaze gibi ayırdı ve yapıştırmadı.Yalnız tek bir sürüşle çok bir değişim olmuyor.İkinci sürüşte kirpikleri uzatıyor ve dördüncü sürüşte dolgunlaştırıyor.Kirpiklerim zaten kıvrık olduğu için kıvırması konusunda pek bilgim yok.Kalıcılık gayet güzel çıkarmak için iki değişik makyaj temizleyici kullanıyorum.Topaklanma problemi olmadı.Fırçası tombul olduğu için biraz sürerken göz etrafına bulaşıyor.Birde sürdükten sonra kirpikleri sertleştiriyor.Bu benim için problem değil ama bazı blogger arkadaşlar bunu sevmemiş.Bence alnıp rahatlıkla kullanılabilinecek bir ürün sevdim....

6 Yorumlar

  1. Uygun fiyatlı maskaralar arasında en iyilerden biri gerçekten, bende severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem uygun fiyatlı hem de kaliteli hem de hemencecik kurumayan ürünler bu yüzden bence de tercih ediliyor:))

      Sil
  2. Ahh o etiketler bir sürü malzememizi kirli ve yapış yapış yapmıyor mu , ben de deli oluyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya biz görselliğe önem veren kişileriz nasıl böyle bir hata yaparlar plastik küçük bir ambalaja koy ürünü üstüne yapıştır etiketi değilmi?

      Sil
  3. ben de bir tanesini kullandım pembe-gri olanını ama hiç beğenmedim :( benim dışımda herkes de seviyor anlamadım, hep bulaştı filan sonra bitirme projesiler bitirdim kurtuldum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazen herkesin sevdiği bir şey nedense bizim hoşumuza gitmeye biliyor ben de de oluyor böyle şeyler

      Sil