Selamlar katalogdan ürün satan bir arkadaşımdan 20 liraya aldım bu ürünü.Ürün çok şeyler vaat ediyor alıp denemek istiyor insan.Bir kere dünyanın en iyi diş macunu ödülü varmış.Propolis,aloe vera ve 26 değişik bitki karışımından oluşan bir diş macunu.
Diş minelerini yıpratmıyor,dişleri koruyor,diş eti  problemlerini ve tartarları yok ediyor,ağız kokusunu ve aftları gidermesi vaatlerinden sadece bazıları.Ayrıca bir sürü de sertifikası var.FDA,IASC,İslami Helal sertifikaları gibi.Ürün hayvanlar üzerinde de test edilmemiş.Florür ve cam partikülü de içermiyor bu ürün.Arkadaşım bana istersem yutabileceğimi ya da çocuğumda rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.Gelelim benim yorumlarıma öncelikle içeriği üzerinde yazmıyordu galiba etiketin altında kalmıştı.
Ürün 130g.lık oldukça kullanışlı bir ambalajda plastik ve sıkımı kolay.Fresh bir tadı olması benim için önemli ve bu diş macunun unda ağzımda yarattığı tazeliği sevdim.Neredeyse on beş gündür kullanıyorum ve dişimde beni rahatsız eden iki leke gitti.Ben günde 4 kere diş fırçalıyorum.Sigara içince insan ağzını ferahlatmak isteği duyuyor.Diş minelerini yıpratmaması bu yüzden çok hoşuma gitti.Çok beyazlatıcı bir etkisini görmedim ama sigara,kahve gibi lekelerin bir kısmını hakikaten çıkarıyor.Köpürmesi de yeterli köpürmeyen diş macunlarıyla sanki dişlerim temiz olmuyor gibi geliyor.Piyasada satılan ürünlerle kıyaslandığında gayet kaliteli bir ürün olduğunu söyleyebilirim ama fiyatı gerçekten oldukça pahalı.Sevgiler...

8 Yorumlar

  1. SİYAH ÇİZGİ VAR ARKASINDA AMA DİKKAT

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hep bakmayı unutuyorum ama

      Sil
    2. KALİTELİ BİR DİŞ MACUNUNDA SİYAH ÇİZGİ DEĞİL, İÇERİK ÖNEMLİDİR. DÜNYANIN EN İYİ DİŞ MACUNU ÖDÜLÜ FOREVER'A AİTTİR. SİYAH ŞERİTLERLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPMANIZI ÖNERİRİM. BİLİMSELLİKTEN UZAK O AÇIKLAMAYI YAPANLAR ÖZÜR DİLEYİP YENİ AÇIKLAMALAR YAPTILAR. FOREVER DİŞ MACUNU: www.dogalagizbakim.blogspot.com.tr

      Sil
    3. Doğal Ağız Bakım adlı kişiye:
      Bir diş hekimi olarak yaptığınız yoruma cevap vermem doğru olur diye düşünmekteyim.
      Siyah etiket belirten arkadaşı uyarmışsınız ve bilimsel araştırma yapmanızı önermişsiniz. Ancak siyah etiket tam kimyasal karışımlar için yapılan bir uyarıdır. Nasıl ki mavi yeşil şerit doğallığı vurguluyorsa bu da kimyassal ağırlıklıdır. İçeriğinde olan olumlu katkılara okey ancak yanında da yoğun kimyasalı kabul etmek kaydıyla. Bunu soran hastalarıma şu örneği veriyorum: Sağlıklı diyet için yenen salatalara, bolca salata sosu, mayonez gibi katkılarla nasıl amacından uzaklaştırıyorsanız burada da benzer şekilde doğallık ararken tam kimyasala tercih edilerek amacından tamamen şaşıyoruz.
      Sağlıkla kalın.

      Sil
  2. Merhaba,
    Diş macunu üzerinde ki şeritler içerikle ilgili bilgi vermesi bakımdan bir anlam ifade etmemektedir. Bu işaretleri benzer tüp yapısında ki yapıştırıcılarda, silikon tüplerinde de görebilirsiniz. Takdir edersiniz ki bu malzemeler zaten sağlığa zararlı ev kullanımı kimyasallarıdır. Bu diş macununu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Günde dört kez diş fırçalayan bir insan için tam doğru seçim diyebilirim.

    Şöyle bir açıklama mevcut;

    "Macun tüpleri üzerinde bulunan renk kodları ile içeriği arasında herhangi bir ilişki bulunmamaktadır. Mevcut renkler tüplerin üretim aşamalarında makinalar tarafından algılanması ve tüpün sonlandırılmasını sağlayan “color marks “ ya da “eye marks” olarak adlandırılan göz işaretleridir. Bu işaretler paketin ağzı kapatılarak kesileceği bölgeleri makinaların ışık sensörleri tarafından algılanmasını sağlıyor ve hızlı bir şekilde kesintisiz üretim imkanı sunuyor. Bu teknik sadece diş macun tüpleri için tüp içinde satışa sunulan bütün diğer kozmetik ürünleri için de aynı şekilde yapılmaktadır. Yukarıda belirtilen ayraç renkler dışında da birçok farklı renkte karşımıza çıkmaktadırlar." kaynak,mdkenzi.com

    Bilgi ve ürün temini için lütfen ulaşınız; 0545 644 35 68

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan sağlığı üzerinden yanlış yönlendirme ile inananlardan para kazanabilirsiniz ancak bu etik olmadığı gibi vebali de vardır diye düşünmekteyim. Reklamınızı doğal diye iddia ederek değil farklı bir tez üzerinden de rahatlıkla yapabilirsiniz diye düşünmekteyim. Ancak her ne olursa olsun doğru söz olursa, satışlar da sürekli ve güvenli olacaktır. Haliyle hem sizler hem de yuketiciler mutlu olacaktır.
      Sağlıkla kalınız...

      Sil
    2. Bu arada bilgi için verdiğiniz numara adeta bir eksperle görüşülecekmiş ifadesindedir. Bari yanına sipariş için diye belirtmeseydiniz. Ama bir bilirkişi isterseniz herhangi bir dış hekimi arkadaşa vatandaşı yönlendirebilirsiniz ki böylesi hem daha doğru hem de daha uygundur.

      Sil
  3. Ben de çok memnunum forever dış macununu bende kullanıyorum çok güzel bir üründür herkeze tavsiye ederim dış eririm kanıyor du benim Ben arkadaşım annesinden aldım forever dış macununu artık dış etlerim kanıyorum alıp da kullanmanizi ve demenizi öneririm arkadaşlar ben 20tl ye almıştım fiyatı biraz pahalı olabilir ama oburku diş macunlarına benzemiyor dişlerinizdeki sariliklari iki ve üç fircalayisinizda sariliklar geçiyor arkadaşlar

    YanıtlaSil