Genç kızlığımdan beri evde mutlaka bulundururum bir krem acı badem kremi.O zamanlar bir mankenin bu kremi gece kremi olarak kullandığını duyduktan sonra bende alıp kullanmaya başlamıştım.Fiyatıda oldukça uygun olunca bu krem vazgeçilmezlerim arasına girdi ve hala da kullanırım.Bu krem oldukça yağlı bir yapıya sahip bu yüzden gece kullanılması çok uygun çünkü yüzünüzü bir yağ tabakası kaplıyor.
Çok akışkan bir yapıya sahip değil.İçeriğinde doğal acı badem var ve kokusuda oldukça yoğun.Ama krem çok başarılı eğer ellerinizde,ayaklarınızda ya da yüzünüzde kuruluk hissediyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ayaklarına kullanıp çok memnun kalanlar var.Erkeklerden de bir çok hayranı olduğunu biliyorum.Traştan sonra tercih ediyorlar.İçeriği aşağıdaki gibi.
Ben dediğim gibi haftada bir kere gece kremi olarak yüzümde kullanıyorum.Daha çok kullanmayı tercih etmiyorum çünkü çok yağlı ve üst üste sürdüğümde sivilcelendiriyor.Kleopatranında sırlarından biri  acı badem yağıydı.Bence bir denemekte fayda var.Sevgiler....

5 Yorumlar

  1. Hakikatten özel bir krem. Çok aşırı kullanılmadıkça (çok yağlı olduğundan) kurumaya meyilli ciltlerinde kurtarıcısı olacak türden. Bence de her evde mutlaka bulunmalı..:)

    YanıtlaSil
  2. Bebak hiç kullanmadım daha doğurusu acı baden kullanmadım ama Kleopatra'nın sırrını denemek çözmek lazım :)

    YanıtlaSil
  3. bende acıbadem sütünü vücudumda kullanıyorum çatlakları geçiriyormuş diye çok güzel ve doğal

    YanıtlaSil