Avon perceive parfüm

Avon Perceive Parfüm

Avon ürünleriAvon parfümleri arasında en sevilenlerinden biri Avon Perceive parfümdür. En sevilen Avon Parfümleri makalemize göz atarsanız hala sevenleri tarafından kullanıldığını görebilirsiniz.

Avon parfümleri

Avon parfümleri özellikle açık parfüm kullanmayı istemeyen kaliteli fakat uygun fiyatlı parfüm markalarına yönelen tüketicinin tercihi. Dünya çapında sevilerek kullanılan Avon ürünleri mümkün olduğunca kalitesinden ödün vermemeye çalışıyor.

Avon Perceive Parfüm Yorumu

Avon Perceive parfümü yıllardır ara ara kullanırım. Sanırım hiç kullanmayan kimse yoktur özellikle on yıl kadar önce oldukça popülerdi.


Perceive parfüm

Avon Perceive Parfümü sevdim mi?

Avon Perceive parfümün  şişe tasarımı çok farklı asimetrik ve çok şık. Avon parfümleri arasında yıllardır en çok satılan parfümü, kokusu son derece ferah, tropikal çiçek kokusu ve benim için çok hafif çünkü ben çok çok baskın kokuları seviyorum.

Gardenya ve frezya, sandal ağacı ile egzotik ve tropikal aromalar buluşmuş bu parfümün içinde. Avon Perceive parfüm hem gece hem de gündüz rahatlıkla kullanıla bilinir.

Avon parfümleri kalıcı mı?

Avon parfümlerini çok kalıcı bulmuyorum ama bu parfümü sıktığımda ara ara burnuma kokusu geliyor. Yani kalıcılığı fena değil. Bir parfümü anlatmaya çalışmak gerçekten çok zor. Ama şunu diyebilirim açık parfüm kullanmaktansa tanınmış bir marka olsun diyorsanız Avon ürünleri ve Avon Perceive Parfüm indirim sırasındaki uygun fiyatıyla,  şık tasarım şişesiyle ve çekici kokusuyla tam isteklerinizi karşılayacak bir koku. 

14 Yorumlar

  1. Yıllardır hiç bıkmadan kullandığım Perceive..:))
    Hem şişesi hem kokusu güzel..:))

    YanıtlaSil
  2. Avon parfümlerinde çok fazla alkol varmış gibi geliyor bana ve ne yazık ki alerjimi çok fazla tetikliyor.Bazı kokuları gerçekten çok güzel ama dediğin pek kalıcı değiller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet babamda da alerji yaptığı için kullanamıyor bu soruna bir çare bulmaları gerekir hakikaten:))

      Sil
  3. coştuuun seeeeeen yaaa :) bu metodu sevdiin :)

    YanıtlaSil
  4. avon şimdilerde de popilir oldu oldu,reklamları falan çıkıyodu,.yanliz parfümler bazen toplu ortamda bazı insanlara ağır gelebiliyo,o yüzden parfümlerin hafif olanlarını tercih etmek lazim pence..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon ezgi mola reklamına bayılıyorum ne güzel olmuş öyle.

      Sil
  5. Avon parfümleri uygun fiyatlı genellikle. Bu nedenle çok tercih ediliyor. Güzel kokuları da var. Ben bir ara bir tanesini almıştım ama hangisi olduğunu şu an hatırlamıyorum. Bu bahsettiğiniz ürünleri denemedim. Teşekkürler bilgi için.

    YanıtlaSil
  6. Çiçek kokusunu severim ben.. Bakarım Perceive parfüme..

    YanıtlaSil
  7. Ben de senin gibi avon parfümlerinin kokusunu kalıcı bulmuyorum. Ama bazı tenlerde bazı kokular daha kalıcı ve hoş kokabiliyor. Bu parfümün kokusunu severdim ben ☺️

    YanıtlaSil