Selam çok gecikmiş bir lilakutu yazısıyla karşınızdayım.Şubat 2014 kutusu bu günkü konuğumuz.Bildiğiniz gibi lilakutu artık her ay satışa çıkmayacak aynı zamanda ücretide 39 lira oldu.Ben lilakutudan vazgeçemeyen biri olarak gene aldım.Seviyorum sürpriz hediyelerin gelmesini üstelik de yukarıdaki kutunun şıklığına bakarmısınız.Elime tam da sevgililer gününde geçti çok güzel bir armağan oldu benim için.Şimdi beraberce kapağını açalım.

İşte bu hoş kart bizi karşılıyor kapağın hemen altında lilakutunun bu şık sunumlarına bayılıyorum.

Kartın altında ise kutu bu şekilde görünüyor kalp şeklindeki keçeyle de şıklık gene korunmuş.Ayrıca değişik renk kutular yollamaları çok hoşuma gidiyor hep aynı renk sıkıcı olabilir.Ben bu kutuları makyaj malzemelerimi tokalarımı koymak için kullanıyorum.Bakalım içinden ne çıkacak.
Dolu dolu bir kutu çıkıyor paketin altından.Acaba neler neler gelmiş...
Tam 14 parça ürün yollanmış bu ay bunların içinde ki ilk ve en çok beğendiğim ürün TONI&GUY kuru şampuan ürün öyle küçücük değil 75 ml ve ne olduğunu anlamam için yeterli büyüklükte.Şu anda başka bir kuru şampuanı deniyorum o bitince buna sıra gelecek ürünün orijinal boyu 250 ml fiyatı 40 lira.
Marvis diş macunu 10 ml lik bir ambalajda bana naneli geldi.Ama ambalajı çok şık seyahatlerde yanıma almam için çok uygun.Eğer memnun kalırsam tam boyunu seve seve alırım. Ürünün orijinal boyu 75 ml ve fiyatı 22 lira.
Activar göz kremi daha öncede yollanmıştı ama bu sefer 3 paket numune gönderilmiş doğrusu değil numune tam kutusunu da yollasalar ben hiç işe yarar göz kremi görmedim.Siz böyle bir krem biliyor musunuz? Ürünün orijinal boyu 15 ml ve fiyatı 150 lira.
İkinci çok beğendiğim ürün Down Under Natural's Argan Yağlı vücut losyonu oldu.Zaten kullanmak istiyordum.Denememe yeterli olacak büyüklükte geldi ürün 50 ml.Cildi yumuşacık yapıyor ve güzel kokuyor sevdim yani. Ürünün orjinal boyu 200 ml ve fiyatı 19 lira.Fiyatıda uygun alınabilir bence.
PCO kırışıklık önleyici göz maskesi daha önce yüz maskesi yollanmıştı daha onu denemedim buda kullanılacağı günü bekleyecek. Ürünün orijinali 12 adetten oluşuyor.Fiyatı da 180 lira.
Sürpriz ürün olarak KOROPLAST pişirme kağıdı tam da o gün markette bulamamıştım.Hemen kullandım memnun kaldım.
FILLAST cilt bakım ürünleri ne işe yaradıkları hepsinin altında yazıyor.7 parçadan oluşuyor.Bir iki kullanımlık ancak olur teki ne olduğu anlaşılabilir mi bilmiyorum.
Bu makyaj çantası da sürpriz ürün küçük bir çanta ve aşağıdaki cımbız,törpü,ayna seti de çok ciciydi ama kızım tarafından el konuldu bana kalmadı.
Aynanın üzerindeki resim kağıttan ve yapıştırma çok kaliteli değil ben kullanmazdım zaten.Ama törpü ve cımbız hoş.

Skin79 BB krem küçük bir ambalajda geldi 5 kere falan kullanabilirim.Hatta bir kere kullandım bile cildi beyazlaştırıyor. 5 gramı 10 lira yazılmış orijinal boyu ne kadar anlamadım.
Ve son olarak Prestige Wonder Gloss oje ile Nyx  lip gloss var.Şimdi Nyx geçen kutudan çıkmıştı allahtan başka rengiydi ama ben gloss kullanmayı sevmiyorum sorbet renkli olan ürünü bir iki kere deneyip büyük ihtimal bir genç kıza veririm çünkü onlara gloss çok yakışıyor.Fiyatı 20 lira ürün tam boy ama işime yaramayacak.Oje ise gene tam boy ve fiyatı 23 liraymış bu ürüne sevindim.Daha önce duymadığım bir marka rengide güzel bloguma yazısını yazacaktım ama ilk sürüşümde resmini çekmedim ikinci kere sürüyüm dedim ki bide baktım ürünün üstündeki yazılar silinmiş.Yani üç beş liraya aldığımız ojelerin yazıları silinmiyor da 23 lira olan ürün neden daha kaliteli olmamış.Bu yüzden yazısını yazamayacağım ama kullanırım renk güzel sürümü kolay kalıcı.
İşte bir lila kutu yazısının daha sonuna geldik sizce kutu güzel mi?Şimdi ilk bakışta dolu dolu görünüyor ama diş macunu,oje,kuru şampuan,vücut losyonu bir de belki bb krem işime yarayacak ürünler kararsızım çünkü 19 lira olduğunda beni daha heyecanlandıran kutular olmuştu.Gene de kötü değil kırmızı kutusunu sevdim.Bir kutunun içinden ne çıkacağını bilmeden heyecanla beklemek hoş bir duygu.Yeni kutu ne zaman olur bilmiyorum ama gene onu da alırım herhalde sevgiler......

4 Yorumlar

  1. Canim urunleri gule gule kullan:) Cogu blogda memnun olmayan kararsiz kalan kisiler goruyorum. Bu supriz kutular pek de guzel supriz olmuyor bence. Suan bakiyorum cafcafli gorunsede hepsi minicik urunler veya gereksiz. Kendiniz 35-40tlye begendiginiz tek bir urun alsaniz daha guzel olur bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım haklı olabilirsin kozvibox ısmarladım orada ürünleri seçebiliyorsun bakalım nasıl olacak:))

      Sil
  2. Bazı kutulardan daha iyi yinede bence. :)

    YanıtlaSil