Kozvi box ilk kutum:

Selam Kozvi Box yeni yeni oluşturulan bir kozmetik kutusu sistemi.Bende yeni her şeye meraklı olduğum için hemen ısmarladım.Şimdi önce sistemden bir bahsedelim .Kozvi Box Kozvi.com sitesinde satışa sunuluyor.Diğer kozmetik kutusu sistemlerine benziyor fakat aynı değil.Bilmeyenler için kozmetik kutusu ödediğiniz belli bir ücret karşılığında firmaların size yollamış olduğu özellikle  piyasaya yeni sürülmüş kozmetik ürünlerinin bazen deneme boylarından  bazen de orijinal boylarından  oluşturulmuş  şık kutulara denilir.Ülkemizde önceden sadece lila kutu ve vanilya kutu vardı bu alanda.Şu anda ise Kozvi Box da bu işe soyundu.




Kozvi Box ın diğerlerinden farkı nedir?

    Bir kere sadece 21 liraya kutunuzu sahip olabiliyorsunuz.Siteye giriyor ve 15 liraya yukarıda gördüğünüz kutuyu satın alıyorsunuz sonra 1 lira gibi  sembolik bir rakam ödeyerek 5 ürün seçiyorsunuz kutunuz için;kargo ücreti de 1 lira olunca tabii ki 21 liraya mal oluyor size.
İkinci olarak ise Kozvi Box sitesinde oluşturulan listeye bakarak istediğiniz ürünü seçerek kutunuza yerleştiriyorsunuz.Yani kutunuzu kendiniz oluşturuyorsunuz.5 adet ister deneme boy ister tam boy olmak üzere ürünleri seçebiliyorsunuz böylece kutuyu beğenmedim derdiniz de olmuyor.Ne geleceğini biliyorsunuz.
İşte bende bu şekilde yaparak kutumu oluşturdum neler geldiğini merak ediyor musunuz? Yukarıda toplu halde ürünleri görebilirsiniz şimdi tek tek bakalım.

İlk  ürün BİODERMA ABCDERM H2O 100 ML. diğer sitelerden fiyatını 19.60 olarak gördüm yani tek bu ürün bile verdiğim paraya nerdeyse  karşılıyor.
BIODERMA ATODERM PP  FOAMING GEL 200 ML. Bu üründe çok kuru ciltler için bir temizleyici yüz ve vücut için kullanılabiliyor ve tam boy tabiiki. Fiyatı 50 lira.

HAMILTON FAMILY ROLL ON SPF30 50 ML: Bu güneş koruyucu da yüz ve vücuda uygulanabiliyor.Yaz için çok güzel bir koruyucu ve üstelik tam boy fiyatıda 50 lira.
VICHY PURETE THERMALE 3Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ 100 ML:İçinde termal su bulunduran bu temizleyici süt losyon,göz makyaj temizleyicisi olarak kullanılabiliyor tam boy olan ürünün fiyatı 31.20 lira.
SEBAMED BABY LIP BALM:Bu dudak balmıda kızım için ve kendim için süper olacak.Tam boy olan ürünün fiyatı 9,80 lira.
Bu kadarla bitmedi broşürler ve 4 ayrı tester da yollamış Kozvi Box.
Evet kutumuz bu şekilde bence fazlasıyla verdiğim paraya değdi.Benim seçtiğim ürünlerin hepsi tam boy ve normal fiyatları 160 lira oysa benim verdiğim para sadece 21 lira olunca çok karlıyım bence.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yalnız sistem henüz yeni olduğu için bazı eksiklikleri var.Bunları dayanamayıp firmaya telefonla bildirdim müşteri hizmetlerindeki bayan son derece ilgili bir şekilde dinledi.

Peki nedir bulduğum eksiklikler?

-Ben 5 tam boy ürün sipariş ettim ne yazık ki bayağı zorlandım çünkü ürünlerin orijinal boylarının ne kadar olduğunu nette araştırmak zorunda kaldım.Mesela sebamed sabun 20 gram diyordu resimde de kocaman gözüküyor az daha onu tam boy sanıp alacaktım.Netten bir baktım ki tam boyu 100 grammış alsaydım üzülürdüm yani.Resimler tam boy resmi olunca insanın aklı karışıyor.Bence ürünlerin yanına orijinal boy diye yazmaları lazım ki zorlanmadan seçebilelim.
-Site sık sık güncellenmeli ne zaman baksak aynı ürünler olmamalı.Liste daha çok ürün barındırmalı mümkünse numunede olsa gelecek ürünün resmi konulmalı.
-Dikkatinizi çektiyse 3 adet  temizleyici aldım çünkü başka tam boy ürün yoktu olanları aldım.Bence tam boy sayısı arttırılmalı.
-Aynı zamanda renkli kozmetik malzemeleri listeye eklenmeli.
-Bazı ürünlerin açıklaması varken bazı ürünlerin açıklama kısmına sadece ürün adı yazılmış.Her ürüne detaylı açıklama yazılması lazım.
Bunlar zamanla çözülecek sorunlar ama genel olarak ben siteden çok memnun kaldım.Eğer ürünlerde güncelleme yaparlarsa her ay seve seve alırım.Sevgiler....

Güncelleme:Kozvibox keşif kutusunu satan Kozvi.com adlı site kapanmış olduğu için artık keşif kutusu alınamamaktadır.

16 Yorumlar

  1. Tespitler doğru.
    En son baktığımda güncellenmişti site.
    Tabi makyaj malzemeleri konsa çok daha hoş olur.

    YanıtlaSil
  2. bilgilendirdiğin için teşekkürler çok güzel bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  3. Onlineeczanemin markozi box uygulamasinda kozmetik urunler de var.ona da bakabilisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oraya da bakmıştım ora 40 lira ve fazla ürün kalmamıştı bu yüzden düşünmedim ama arada bakarım canım sağol:))

      Sil
  4. Bende sipariş vermeyi düşünüyorum. :)
    Güle güle kullan hepsinii.
    Canım tarihlerinde falan sorun yok dimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır canım son kullanma tarihleri yakın değil ayrıca ürünlerin kapakları extra korumalı geldi yani dökülme falan yaşanmadı.Maillede sipaişinin durumunu her an veriyorlar kargo takibi de var.Ben çok memnun kaldım:))

      Sil
  5. Aldıklarını güzel günlerde kullan canım.Ben de bugün alışveriş yapsam bu siteden diye düşündüm.Şikayetlerden birisi de ürünlerin özellikle tam boy olanların son kullanma tarihinin çok yakın olduğuyla ilgiliydi.Aldığın ürünler de bu son kullanma tarihleri nasıl ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ürünlerin 4ünün sson kullanma tarihi 2015 yalnızca sebamed in 2014 ama oda kasım ayında bitecek yani son kullanma tarihleriyle ilgili bir sorun yok.Çok sağol iyi dileklerin için öptüm:))

      Sil
  6. aaa hamilton spfli kremmiş. Ben onu koltuk altı rollonu sanmıştım=) bana tester göndermediler bide mesela sorun degil ama farklılık olabiliyormus demekki.. Ahh bi de ürün çeşitliliği bol olsa.. Sen de çok güzel şeyler almıssın güle güle kullan=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ürünler hakkında yeterince bilgi olması bu yüzden gerekli yoksa tek tek araştırmak zorunda kalıyoruz.Ürün çeşitliliği konusunda haklısın sende ürünlerini güle güle kullan canım:))

      Sil
  7. ben de kendime bir kutu hazırlamak istiyordum. önce sizin kutunuzu ördüm fikr oluştu teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Ben de LR ürünleri doğal diye onları kullanıyorum.Sen de güle güle kullan ürünlerini :)

    YanıtlaSil