Selam bu gün sizlere vazgeçemediğim her rengine sahip olduğum Golden Rose firmasının çıkardığı emily göz ve dudak kalemlerinden bahsedeceğim.Burada sadece yeni aldığım iki rengi gösteriyorum kullanılmışları çekmek istemedim.Ben genellikle göz üstüme eyeliner çekiyorum altına da bu kalemlerden çekip parmağımla şöyle yana doğru bir çekiyorum.Böylece hem göz üstümde bir çekiklik hem de göz altımda hafif parlayan bir çekikilik oluyor.Göz üstüme kullanamıyorum çünkü göz kapağım düşük olduğu için her tarafa bulaşıyor eyeliner donduğu için sabit kalıyor.
Kaç yıldır kullanıyorum bilmiyorum ama çok uzun süre oldu.Bir kere çok yumuşaklar.Sürümü çok kolay.Ve renkleri muhteşem.Kalıcıkları gayet güzel neredeyse akşama kadar kalıyor yani.Her yerde bulabilirsiniz ben Gratisden almıştım.De factolarda da var.Fiyatlarıda iki lira gibiydi sanırım.Havalar ısındıkça uçları çok yumuşarsa buzdolabında saklayabilirsiniz.
Resimde gördüğünüz renkler çok yoğun güçlü renkler mavi  olanı 107 zümrüt yeşili 109.Hani bazı kalemler vardır alırsınız ve çizmez bu kalemler böyle değil sizi hayal kırıklığına uğratmayacak.Sevgiler.....

3 Yorumlar

  1. Hem göz kalemleri hem de dudak kalemleri bir harika :) çok severek kullanıyorum ben de

    YanıtlaSil
  2. emily kalemleri ben de kullanıyorum ancak yazın marmariste yaşadığım için sorun oluyorlar bana ..hem belirttiğin gibi çok yumuşayıp sürülmemesinden dolayı hem de kalıcılığı azalıyor..ama hakkını yiyemiycem tam bir kış kalemi markası... bu arada fare imlecin çok şeker :)))

    YanıtlaSil