Selam Avon kataloglarında son aylarda cilt bakım kitleri yayınlanıyor bende denemek amacıyla bir tane olgun ciltler için aldım.Bu kitlerden seyahata gitmeden önce mutlaka edinilmesi gerekiyor bence.Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama 30 küsur liraydı galiba.
Bu seyahat boyu kitler sayesinde koca koca kremleri,temizleyicileri yanınızda taşımak zorunda kalmayacaksınız.Hemde çok pahalı bir ürünü alıp denemek yerine küçük boyutunu deneyerek büyük boyunu almaya karar verebilirsiniz.




Bu set küçük boy bir krem temizleyici,küçük boy,gündüz kremi,küçük boy gece kremi ve tam boy göz kreminden oluşuyor.Ve aslında sadece göz kreminin fiyatını ödeyerek diğer ürünleride deneyebiliyorsunuz.











Ben a new ultimate serisini pahalı bulduğum için daha önce kremlerini denememiştim.Ama gerek göz kremi olsun gerek diğer kremleri  olsun çok hoşuma gitti.Özellikle temizleme kremini uygulayıp cildimi yıkadığımda çok yumuşak olduğunu gördüm.Göz kremide iki aşamadan oluşuyor.Önce şişenin alt tarafındaki kremi göz etrafına sürüyorsunuz sonra üst taraftaki sarı serumu kaz ayaklarınıza ve kırşıklıklara yediriyorsunuz.Kısacası bu sette istediğimi buldum ve gene bir seyahat boyunu alıp yazın tatile gittiğimde kullanmayı istiyorum.Sevgiler...

2 Yorumlar

  1. Hem fiyat hem boyut olarak çok mantıklı bu setler ama avon cilt bakım ürünlerinden genelde memnun kalamadığım için cesaret edemedim almaya.Yorumlarını bekliyorum.Haftasonun güzel geçsin,çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım seti kullandım ve bitti a new serisi diğerlerine göre daha kaliteli.Ama mucizeler beklememek gerekiyor tabii ki.Bu seri olgun ciltlere hitap ediyor.Ben kullandığım daha pahalı kremlerden bir farkını göremedim.Yani alınıp kullanılabilinir.Seninde hafta sonun çok güzel geçsin öptüm:))

      Sil