Avon care royal jelly lip treatment, Avon markasına ait güzel bir dudak balmından bahsedeceğim bugün. Arı sütü, Badem yağı ve bal içeren bu dudak balmını bir süredir kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Kokusu oldukça güzel. Renkli değil şeffaf bir ürün. Sürünce gloss sürmüş gibi parlıyor dudaklarınız. Kıvamı vazelin gibi diyebiliriz. Ben yatmadan önce sürüyorum ve sabaha pürüzsüz dudaklarla uyanıyorum. Nemlendirmesi gayet güzel yani. İçeriği şu şekilde:


Avon Care Royal Jelly Lip Treatment yorum


Benim dudaklarım çok çatlamıyor zaten bu yüzden çatlaklara çok iyi gelir mi bilemeyeceğim. Avon care royal jelly lip treatment, ambalajı gayet kullanışlı kapağını açıp ruj sürer gibi kolayca sürebiliyorsunuz.10 ml. lik bir ürün ve oldukça uzun süre kullanabiliyorsunuz. Yapısını aşağıda görebilirsiniz. Kıvamlı jel bir yapıya sahip. Sürünce vazelin sürmüşsünüz gibi hissediyorsunuz ama hafif ve hoş kokulu bir vazelin diyebiliriz. Yapış yapış dudak balmlarından hoşlanmıyorsanız sizi biraz rahatsız edebilir.


Gündüzde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün SPF 15 özelliğine sahip. Alalı uzun süre oluyor bu yüzden tam olarak fiyatını hatırlayamıyorum. Ama en fazla 5-6 lira olmalı ürün. Avon care royal jelly lip treatment sevdiğim bir ürün oldu.

6 Yorumlar

  1. Yapis yapis degil aksine kaygan bir hissi var bence :) Kac tane bitirdim gecen kış bilmiyorum... Catlaklara iyi geliyor cok hemde. Yuzume soguk vurdugunda dudaklarimi hic islatmadan hatta kimildamadan durup hemen bunu suruyorum ve yumusacik yapiyor inanilmaz bir koruma sagliyor soguk ruzgarli havalarda :)

    YanıtlaSil
  2. Avonun bir con ürününu kullanmis birivolarak bu urunu merak ettim💓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon markasına ait çok ürün kullandım bende

      Sil