Selam gene geç bir lila kutu yazısıyla karşınızdayım.O kadar yoğundum ki ancak vakit buldum yazmaya.Lila kutu Kasım ayında farklı bir renkle gelip bizi şaşırttı.Arada sırada böyle değişiklikler güzel oluyor doğrusu.
Son derece şık bir şekilde hazırlanmış kutu.Doğum günüm bu ay olduğu için bir kartla ve maille kutladılar doğum günümü.
Dolu dolu bir kutu açtığımda karşıladı beni.Şimdi tek tek bakalım neler varmış.
Çikolatalar mükemmeldi çikolatalazimmi.com güzel bir jest yapmış kızımla afiyetle yedik.
DAIRY FUN DUŞ JELİ:Hindistan cevizli olan bu duş jelini kızım denemek için sabırsızlanıyor.Bazıları sevmiyor ama biz bayılıyoruz hindistan cevizine.Şişe o kadarda küçük değil yani nasıl bir jel olduğunu anlamamıza yeter diye düşünüyorum.Orjinal boy fiyatı 20 lira.
CYRENE SAÇ MASKESİ:Kokusu çok hoş bir maske denemekten memnuniyet duyacağım.Deneme boy olan bu ürünün orjinal boy fiyatı 45 lira.Biraz pahalı aslında bakalım nasıl bir kremmiş.
HEALTHA BURN HYDROGEL SPREY:Bu sprey yanıklarda ağrıyı hemen alıyor.Kutu geldikten sonraki gün kızımın eli yandı ve hemen bu spreyi kullandık.Yani çok işe yaradı evde bulunması gereken bir ürün orjinal boy fiyatı 35 lira.Ama bu deneme boyuda uzun süre gidecek gibi.
FOUF GÜNDÜZ KREMİ:Bu kremde deneme boy umarım anlaşılır nasıl bir şey olduğu orjinal boy fiyatı 55 lira.
COSMED SOFT EL BAKIM KREMİ:İşte en sevindiğim ürün el kremi her zaman kullanılır bu kremin ne kadar güzel koktuğunu ve başarılı bir ürün olduğunu daha önceden duymuştum.Orjinal boy olan bu kremi kullanmak için sabırsızlanıyorum.Fiyatı 19 lira yani kutunun fiyatı sadece bu ürünle bile çıkmış oluyor.
ENOZONE ANTİ AKNE LOSYON:Bu üründe tam boy ama benim akne yada siyah nokta problemim yok ben de akne problemi had safhada olan bir öğrencime vermeyi düşünüyorum bu ürünü fiyatı 30 lira.
PCO WHITENING MASK:Cilt maskelerini kullanmayı seviyorum koyun plasentalı bu maskeyi zaten merak ediyordum.Orjinal paketinde 12 adet mevcut ve fiyatı 150 lira.
Evet bu da ürünlerin açıklama ve fiyat listesi.Bu ay Lila kutuda 7 ürün vardı bunların 2 si tam boy diğerleri deneme boydu.Tabii birde ufak çikolata hediyesini unutmamak gerekir.Ben yeterli buldum aslında dediğim gibi sadece el kremi bile kutunun parasını çıkarmıştı.Ama önceki kutuda da söylediğim gibi bir oje yada bir ruj olsaydı daha doyurucu olurdu kutu.Yılbaşı kutusunu çok merak ediyorum.İnşallah güzel sürprizler olur içinde.Sevgiler..

6 Yorumlar

  1. Güle güle kullan canım bu arada çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım küçük çocuk oldumu böyle aksilikler çok oluyor:))

      Sil
  2. Minik kızına çok geçmiş olsun canım.Ürünler güzele benziyor,güle güle kullan.Umarım ben de bir gün satışı yakalarım çünkü aklıma geldiğinde geç kalmış oluyorum hep :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım ben cep telefonumun alarmını kuruyorum yoksa bende unutuyorum ama bu ay o kadar çabuk bitmişki kutular çok kişi alamamış bayağı şikayet vardı bu duruma bir çare bulmaları lazım umarım sende alırsın heyecanla bekliyor insan sürprizler güzel oluyor:)))

      Sil
  3. Mrb akne enozoneyı satmadysanız alabılırmymm bn aycatekin6@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben onu kullanmayınca bir öğrencime verdim siyah noktaları çok güzel geçirmiş ama sivilcelerinin bir kısmı duruyordu hepsini kullanmasını söyledim yalnız yüzüne de çok güzel bir parlaklık geldiğini bende farkettim işe yararsa buradan yazarım:))

      Sil