2013 benim için kötü bir yıl olmadı aksine bu yıl büyük başarılara ve ardından başarısızlıklara imza attım.E ne yapacaksınız hayatta başarı kadar başarısızlıklarda vardır.5 Aralık 2012 günü blogumu açtığımda hiç üyem yoktu şu anda 410 üyem var ve 169 yazı yazmışım şimdiye kadar.Hepinize teşekkür etmek istiyorum çünkü ilk blogumu açtığımda en iyi arkadaşlarımdan üye olmalarını istemiştim ama olmamışlardı ve en kötüsü her gün kaç üyen oldu diye sormalarıydı en sonunda sepetlendiler tabii ki blogum sayesinde gerçek arkadaşlarımı anladım.En iyi arkadaşlarım üye olmadı ama sizler beni hiç tanımadan yazılarımı okudunuz beni inanın çok mutlu ettiniz.Hatta yaptığım projelerde bile sizlere akıl sordum ve elinizden geleni yaptınız.İyi ki blogumu açmışım çok güzel insanlarla tanıştım çok güzel şeyler öğrendim hepinizden..
2013 de hatırladığım çok kötü bir olay olmadı umarım 2014 de gene hep beraber bloglarımızla  birbirimize destek veririz. 2014 geldi geliyor hayatımızda yeni bir dönem başlayacak umarım sağlık,mutluluk,huzur,barış olarak yer alır hepimizin yaşamında..Mutluluklar sevgili dostlarım...

11 Yorumlar

  1. İyi yılaarrrrrrrrra canım :)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş bitmiş şekerim..artık önümüzdeki maçlara bakalım değil mi hihihi :) arkdaşlar konusuna gelince..sözümona çevresi çok olan biriyim..çok da sevildiğimi de hep dilegetirirler ama blogumu açtığım şu 1 sene zarfında sadece ve sadece 1 arkadaşım bloguma üye oldu ve en acı olanı da yüzüünü bile görmeden internetten tanıdığım bir kişiydi kendisi... ama işte mesafeler birlikte geçirilen zamanlar değil; içten ve sıcak duygular esas olab :( bunu da blogumu açtıktan sonra öğrendim acı bir mesele ve aynı sende olduğu gibi hemen hemen hergün kaç takipçim olduğunu soruyorlar utanmadan ve sıkılmadan :( hiç sıkma canını yeni yılın sevgi ve mutluluk; herşeyden önce sağlık; arzu ettiğimiz kadar para......aslında ne istiyorsak onu getirmesi dileğiyle :) mrlgrck74.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ben blogu olan arkadaşlarımın çok duyarlı ve iyi niyetli olduğuna inanıyorum mesafeler önemli değil görmeden bile insanlar birbirini sevebiliyor kimse üye olmasın üzülme ben senin üyenim ve yazılarını severek takip ediyorum:))

      Sil
    2. Haklısın canım ben blogu olan arkadaşlarımın çok duyarlı ve iyi niyetli olduğuna inanıyorum mesafeler önemli değil görmeden bile insanlar birbirini sevebiliyor kimse üye olmasın üzülme ben senin üyenim ve yazılarını severek takip ediyorum:))

      Sil
  3. 2013'ün ikinci yarısı benim için tam bir felaketti ne yazık ki.Öyle şeylerle karşılaştım ki insanları hiç tanıyamamışı ben dedim.Şimdi diyorum ki ; bir defter bitirdim hayatımda , ikinci ve yeni bir deftere başladım.2014 hepimiz için en güzel şeylerin başlangıcı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah 2014 senin için çok güzel geçer seni tanıdığım için çok mutluyum canım:))

      Sil
  4. Mutlu yıllar canımcımmm :*

    YanıtlaSil