Selam biraz geç bir yazı oldu ama lila kutu diğer arkadaşlarım gibi erkenden elime ulaşmıyor.Eğer sıkılmazsanız bir de benden dinleyin lila kutuyu.Bu ay Lila Kutu beni şaşırtmadı.Geçen ay kısa bir aradan sonra bomba bir paketle gelmişti ben bu ay böyle olmayacağını biliyordum aslında.19 liraya her ay o kadar dolu bir paket olması imkansız değil mi?İlk başta yorumları okurken ve resimleri gördüğümde hayal kırıklığı duyduğumu inkar edemem.Ama sonra paket elime ulaştığında o kadar kötü olmadığını düşündüm.İşte kutu içeriği:
SILKY FOOT AYAK DERİSİ SOYUCU MASKE:Önce bunu ne yapacağım dedim sonra ayaklarımı çok ihmal ettiğimi düşününce iyi olmuş dedim.Tek seferde topuk derisini soyabileceğini iddia eden bir ürün ve tam boy.59 lira.
 
CYRENE LAVANTA-NANE ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ:Bunlar kutuya akmışlardı sinir oldum.Bir çok arkadaşımda aynı problemi yaşamış geçen defa gelen Cyrene argan yağıda kutuya dökülmüştü hiç kullanamadım.Ben neden Cyrene markasının doğal ve kaliteli ürünler üretirken kalitesiz ambalajları tercih ettiğini merak ediyorum?Ben bir ürünü almadan önce ambalajına aşık olurum.Ambalaj adiyse yüzüne bile bakmam.Neyse fiyatı 29 lira bu ürünlerin.
BEMMY HONEY YÜZ TEMİZLEME JELİ:En çok bu hoşuma gitti çok şirin ve sağlam bir ambalajı var.Kokusu bal gibi bir kaç kere rahat kullanırım.Eğer beğenirsem alırımda fiyatı 24 lira.

PASTEL BAYAN PARFÜMÜ VE NUHİ ERKEK PARFÜMÜ:Bunların ikisinin de kokusunu beğenmedim.Bence bunlar yerine kutuda bir pastel oje yada ruj olsaydı çok doyurucu bir kutu olabilirdi.
NYX DOLL EYE BALCK MASCARA:Kutunun en iyi ürünü bu mascara denemekten zevk alacağım.Ürün tam boy ve fiyatı 45 lira.
Evet bu ayın kutusuda bu şekildeydi kutu battığı için resmini yayınlamadım.Yeni kutularda görüşmek üzere sevgiler....



6 Yorumlar

  1. Canım tester parfumu hiç sayma zaten. Onu ekstra br urun bile saymaları ayıp bence.

    YanıtlaSil
  2. her ay yolluyorlar mı bu kutuları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım her ay belli bir gün ve saatte açıyorlar üyelik sistemini bu ay 8 kasım saat 16:00 da 1 saat içinde tüm kutular tükeniyor.

      Sil
  3. Silky foot'u çok merak ediyorum.Bu ayki kutuda olduğunu bilseydim kesin alırdım ben de.Kullandığında yorumlarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa sürede kullanıp yorumluyacağım canım:))

      Sil