Ayşenur Yazıcı

Makyajda Sihirbazlık Numaraları

Makyajda Sihirbazlık Numaraları çok sevdiğim Ayşenur Yazıcı nın makyaj üzerine yazdığı güzel bir kitap olunca makyaj blogumda mutlaka yer vermek istedim.

Makyajda Sihirbazlık Numaraları yorumları

Makyajda Sihirbazlık Numaraları 158 sayfadan oluşan oldukça başarılı bir makyaj kitabı. Ayşenur Yazıcının detaylı anlatımlarıyla aradığınız bir çok teknik bilgiye ulaşabiliyorsunuz tek yapmanız gereken aynayı karşınıza alıp denemek.

Makyajda Sihirbazlık Numaraları yazarı Ayşenur Yazıcı

Makyajda Sihirbazlık Numaraları yazarı Ayşenur Yazıcı anlatımına kaşlarla başlıyor kaşınızın uzunluğu ne kadar olmalı, nasıl alınmalı, yanaklar, allık nasıl sürülmeli, ten makyajı, gölgelendirmeler, gözler, göz şekillerine göre makyaj, takma kirpik nasıl takılır gibi bölümlerden oluşuyor.

Makyajda Sihirbazlık Numaraları ne konular içeriyor?

Makyajda Sihirbazlık Numaraları kitabında hangi rengi seçmeliyiz, renk şeması, genç kız makyajı, 50 yaş makyajı, gözlüklü bayan makyajı, nasıl makyaj çantası oluşturulur gibi çok ilginç bölümler mevcut. Ama benim en çok ilgimi çeken Başörtülü bayanlar için eşarp rengine göre makyaj bölümü oldu. Bence çok ince bir düşünce kapalı bayanlar mutlaka okumak isteyecektir.

Makyajda Sihirbazlık Numaralarını sevdim mi?

Doğrusu buradaki çoğu bilgiyi biliyordum ama gene de bilmediğim bir, iki şeyi de öğrenmiş oldum. Mesela kitaptan küçük bir ipucu kırılmış pudranızı havanda dövüp bir tuzluğa koyarak kullanabilirsiniz.

Makyajda Sihirbazlık Numaraları Ayşenur Yazıcı tarafından yazılmış  ve makyaja yeni başlayanlar ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen bayanlar için çok güzel bir çalışma olmuş. Dişilik mi Kişilik mi? kitap yorumumuzu okumayı unutmayın.

17 Yorumlar

  1. Hmm kitap çok güzel ipuçları içeriyor anlaşılan, zaten çok severim Ayşenur Hanımı, harika bir öneri oldu bu çok teşekkürler:)...

    YanıtlaSil
  2. Bu kitabı almak lazım yeni başlayan biri olarak..:) Canım seni mimledim http://mervelil.blogspot.com/2013/10/blogger-bulusmalari-mimi-sen-de-incel.html

    YanıtlaSil
  3. İlk defa mimlendim ve ben de seni mimledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tebrikler ve teşekkürler severek cevaplarım:))

      Sil
  4. benim makyaj konusunda direk sihirbazın kendine ihtiyacım var bir rimel bir kalem bitti. hem üstüne üstlük beceriksizimde :( ama Ayşenur hanımı çok beğenirim cidden işi biliyor kadın :) paylaşım için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim canım ama istersen hepimizden güzel makyaj yapacağına eminim:))

      Sil
  5. Merhaba,
    Ayşenur Yazıcı makyaj konusunda çok iyidir, bu kitabını da okudum. Dediğin gibi hep bilinen ama ufak tefek nüanslarla daha iyi nasıl makyaj yaparsın onu öğreniyorsun.
    Blogunu takibe aldım, bana da beklerim.Sevgilerle....

    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
  6. Kitap makyaj konusunda faydalı gibi görünüyor, ben de bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yararlı bir kitap makyajda sihirbazlık numaraları.

      Sil
  7. Bu tekniği iyi bildiği çok belli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşenur Yazıcı bizim gençliğimizin en güzel ve yetenekli kadınlarından doksanlarda reklam kuşağı başlarken onun fragmanı oynardı hatırlıyor musun?

      Sil
  8. Ayşenur Yazıcı eskiden beri çok güzel makyaj yapar. Bu konuda kitap yazması makyajsever bayanlar için iyi olmuş :)

    YanıtlaSil