Selam günlerdir herkesin beklediği lila kutu bana biraz geç geldi.Biliyorum herkes zaten lila kutusunu gösterdi ama bir de benden dinleyin.Gerçekten çok ağır ve güzel bir kutu bu ayki..Açar açmaz buram buram bir koku yükseldi kutudan sonradan bunun sabundan geldiğini anladım.İşte Eylül 2013 Lila kutusu:
Çok şık paketlenmiş üstelik kutunun rengi değişmiş daha açık bir lila olmuş ben çok sevdim..
İşte ilk görüntüsü..
İlk ürün Toni Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey:Tam boy değil 75ml ama  uzun süre kullanmaya yetecek kadar.Denizden yeni çıkmış gibi dalgalar vaat ediyor.Çok sevdim.
Felil Siyah Maske:Siyah maske hiç kullanmadım çok merak ediyorum.Yaşlanma ve kırışıklıklara karşı etkiliymiş tam benlik.Tam boy değil ama içinde 3 tane var buda yeterli bence.
Raen Duş Jeli:Daha önce denememiştim el yapımı doğal tam boy değil ama gene de 5 kullanımlık rahat var.
Activar Göz Kremi:En küçük numune bu bilmiyorum işe yaradığını anlayabilir miyim.
Ecowell Tonik:Hepimize en çok lazım ürün üstelik tam boy 150ml.İlk açışta kokusu kötü geldi ama hiç bir koku verici madde kullanılmamış doğal bir ürün denemek için sabırsızlanıyorum.Sadece bu bile fazlasıyla kutunun fiyatını karşılıyor 36 lira.
 More Than Soap Sabun:El yapımı tam boy bir ürün daha 95 gr.Harika bir kokusu var ve fiyatı 19 lira.
Cyrene Argan Yağı:Çok duydum bu markayı saf argan yağı olduğuna garanti veriyor.Tam boy 20 gr.29 lira.Denemek için sabırsızlanıyorum.
Lavera sürpriz ürün kapatıcı:Her paketten çıkan sürpriz ürünleri zevkle okudum bendende kapatıcı çıktı şöyle bir elimde denedim çok güzel göründü tam boy ve fiyatı 27 lira.
İşte bu da ürünlerin detaylarının yazılı olduğu kart:
Bu ay uzun bir ara verdiği için Lila Kutudan böyle güzel bir kutu bekliyordum zaten.Bence bundan daha güzelini hazırlayamazlardı.Biliyorsunuz artık Lila kutuya sahip olmak için belirlenen tarih ve saatte kutuları satın alıyorsunuz.Ekim kutusu 4 Ekim de satışa sunuluyor.Heyecanla bekleyeceğim.Ama şunu belirtmem gerekiyor ki satın almak çok kolay değil çünkü satışa sunulduğu saatte site kitleniyor ve bayağı bir uğraşmak gerekiyor.Yetkililer bu soruna bir çare bulmalılar.Lila kutu son derece ciddi bir kuruluş kutu tam vaat ettikleri tarihte kargoya veriliyor ve size hem mail atıyorlar hemde mesaj çekiyorlar.Adım adım kargonuzun nerede olduğunu hesabınızdan takip edebiliyorsunuz. Eğer sizde Ekim kutusunu alayım diyorsanız kaçırmayın.






6 Yorumlar

  1. merhaba takipteyim banada beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba çekilişimin altına yorum bırakmışsınız.Katıldığınız için teşekkürler ve bol şans izlemedeyim bende :)

    YanıtlaSil
  3. Ürünler çok güzel ve kullanışlı görünüyor. Ben Eylül ayı kutusunu maalesef kaçırdım. İçinden çıkanları görünce de bir kere daha üzüldüm. İyi günlerde kullan :) Bloğunu takibe aldım, bende beklerim
    http://kadinlaraaozel.blogspot.com/
    Sevgiler

    YanıtlaSil