Selam internetten alışveriş yapmayı seviyormusunuz?Ben bayılıyorum ama güvenilir bir site olmalı öyle her tarafa kredi kartı numaramı veremem bu yüzden bende en tanınan güvenilir siteleri tercih ediyorum.DShopping herkes tarafından bilinen televizyondan izlenen samimi ve güvenilir bir site.Daha önce geçmiş yıllarda bir spor aleti almıştım bu programdan.Dshopping artık sadece televizyonda değil aynı zamanda bir internet sitesi de var.Buradan bütün ürünleri inceleyerek evinizin rahatlığında geniş ürün yelpazesinden istediğiniz ürünü ısmarlayabilirsiniz.
  Tavsiye Kanalını artık bilmeyen duymayan yok.Hala ben bilmiyorum diyorsanız.

Üye olarak fırsatları değerlendirin bence.Tavsiye Kanalı ve Dshopping beraberce her meleğe lazım adı altında güzel bir kampanya gerçekleştirdi ve kampanyaya kabul edilen üyelere bir kampanya paketi ulaştırdılar.İşte paketin resmi:

   Harika değilmi paket içeriğinde tavsiye kanalı tarafından yazılmış hoş bir mektup, indirim çekleri,kataloglar ve aşağıdaki hoş cüzdan var.
       Kataloglarda muhteşem ürünler ve uygun fiyatlar gözüme çarptı ve kataloglar komşularıma anında dağıtıldı.

   Bu indirim çeklerini nerede mi kullanacağım.

   Evet  resmini görmüş olduğunuz soley çift kişilik pamuk saten nevresim takımına hem ihtiyacım var hemde çok hoşuma gitti.Galiba en kısa sürede alınacak.Sevgiler...

6 Yorumlar

  1. Tavsiye kanalına ben de üye olmuştum ama henüz bana hiçbirşey göndermediler. Bir de D shopping e bakayım.. Güle güle kullanın..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mailine mesaj gelmiştirde silmişsindir belki dikkatli kontrol et teşekkürler:))

      Sil
  2. Merhaba,bloguna bende katıldım
    blogumda çekilişim var senide beklerimm
    http://ilknur--akpinar.blogspot.com/2013/09/2-cekilisime-5-kitap-ile-davetlisiniz.html

    YanıtlaSil
  3. gulegule kullan cuzdanını,bugun banada ulastı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım sende güle güle kullan:))

      Sil