Pastel ojeler

En Güzel Pastel Oje Renkleri

Pastel markası ülkemizde yıllardır çok sevilen ve kullanılan bir kozmetik markası. En güzel Pastel oje renkleri, Pastel oje renk kataloğu 2020, Pastel kiremit rengi oje, Pastel oje fiyatları gibi aramalar yaparak araştırdığımız Pastel ojelerin en güzel renk ve serilerini makyaj blogumuzda sizler için derledik.

Pastel renkli ojeler

Pastel ojeler rengarenk renk skalası, kolay sürümü, kalıcılığı ve uygun fiyatı ile çok tercih ediliyor.


Blue Rebel muadili oje

Pastel renkli ojeler arasında en beğenileni resmin sağ tarafında görülen Pastel 11 numaralı oje. Özellikle kot pantolon giymeyi seven genç kızlar tarafından tercih edilen soluk lacivert içindeki ışıltılar olan Pastel 11 numaralı oje aynı zamanda beş güne kadar kalıcılığı ile de dikkat çekiyor. Chanel markasına ait  Blue Rebel ojeye de oldukça benzeyen Pastel 11 numaralı oje şu sıralar oldukça popüler.

pastel oje renk kataloğu 2019

Pastel Soft Pop Oje Serisi

En güzel Pastel Oje Renkleri arasında Pastel Soft Pop Oje Serisini söylemeden olmazdı. Pastel Soft Pop ojeleri arasında en sevilen renk Pastel 785 numaralı oje.Pastel Soft Pop oje serisi genç kızlar tarafından en çok sevilen oje serisi ayrıca kalıcı,yoğun örtücü ve son derece sevimli.

pastel oje fiyatları

Pastel Unisex Acı Solüsyonlar

Pastel tırnak yiyen müşterileri için çıkardığı acı solüsyonları ile de dikkat çeken bir marka özellikle ojelerin çabuk kurumasını sağlayan solüsyonu en çok satan Pastel ürünleri arasında.

Pastel oje

Pastel Nude Ojeler


En güzel Pastel Oje Renkleri arasında Pastel Nude serisi ojeleri başta gelir.Nude tonlar gündelik hayat için klas kadınların her zaman için tercihidir. Pastel Nude serisinin en beğenilen renklerinden biri Pastel Nude 754 numaralı ojedir. Naked olarak da adlandırılan 754 numaralı oje doğal ve etkileyici bir tona sahip.

En güzel Pastel Oje Renkleri her biri birbirinden güzel siz hangi Pastel ojeyi kullanıyorsunuz?
Ruj ve parlatıcı ile harikalar yaratın makalemizi okumayı unutmayın.

En güzel Pastel oje renkleri, Pastel oje renk kataloğu 2020, Pastel kiremit rengi oje, Pastel oje fiyatları, makyaj blogu

8 Yorumlar

  1. 11 numara derhal denene😇😇🌷😊🤚

    YanıtlaSil
  2. güzeeel. bi de mat ruj ları yazsan yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ben güzel pastel oje renkleri yazısı tam benlik olmuş. Oje sürmeyi özellikle pastel çok seviyorum. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. canlı renkler her zaman tercihim, Pastel ojelerin renklerini çok begendim :)

    YanıtlaSil