Selam Otacı Argan serisine yeni ürünler katmaya devam ediyor.Daha önce saç bakım yağı,saç bakım maskesi,saç bakım serumu ve şampuanını piyasaya sürmüştü şimdi ise bu aileye çiçeği burnunda iki ürün daha geldi.Bunlar Otacı Argan Sabun ve Otacı Argan El ve Tırnak Bakım Kremi..
Argan yağı hayatımıza o kadar girdi ki Otacı nın organik sertifikalı ürünlerini içimiz rahat bir şekilde kullanıyoruz.Otacı web sayfasında Argan ile ilgili şunları söylemiş:
Bileşiminde güzelliğin sırrı olarak bilinen Argan Yağı içerir. Argan Yağı Organik sertifikalıdır. Vitamin E, F,C, A, Omega 9, Esansiyel Yağ Asitleri, Naturel Organik Squalene, Steroller ve Antioksidan maddelerce zengin olan Argan; cilt, saç ve tırnak bakımında yüzyıllardır kullanılmaktadır.

Cildi derinlemesine temizler, Organik Argan Yağı ve E Vitamini ile yumuşak ve pürüzsüz  görünüm verir, bakım yapar, sağlık kazandırır.

Bu sabun el,yüz ve vücut için kullanılabiliyor.Ben makyaj temizlemek için kullanacağım ağır makyaj yaptığım için güçlü temizleyicileri yeğliyorum bakalım memnun kalacakmıyım.

İçeriği şöyle:
Sabun Otacı online satış sitesinde 6.75 lira 


El ve Tırnak kremi içinse Otacı sitesinde şunları  yazmış:
Bileşiminde güzelliğin sırrı olarak bilinen Argan Yağı içerir. Argan Yağı Organik sertifikalıdır. Vitamin E, F,C, A, Omega 9, Esansiyel Yağ Asitleri, Naturel Organik Squalene, Steroller ve Antioksidan maddelerce zengin olan Argan cilt, tırnak ve saç bakımında  yüzyıllardır kullanılmaktadır. Pantenol, Shea Yağı ve Hyaluronik Asit gibi güçlü ve etkili nemlendiriciler içerir. Uzun süre kalıcı nemlilik sağlar, cildi tazeler, besler, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırır, tırnakları güçlendirir.
Kremin sürümü yumuşak ve gerçekten güzel bir nemlendirmeye sahip.Sabun çok daha hafif bir kokuya sahip kremin kokusu doğrusu beni biraz rahatsız etti.Yoğun bir kokusu var sanırım Argan'ın kendine has kokusu ama bir süre sonra alışıyorsunuz.Ambalajı kavanoz şeklinde olsaydı çok daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum.
İçeriği şöyle:
 Ürün Otacı'nın sitesinde 13.50 lira  Sevgiler..

0 Yorumlar