Selam gene bir bitenler yazısıyla beraberiz.Bakalım toplu olarak neler varmış.
Şimdidee tek tek bakalım neler bitmiş bu ay
ORAL B ALKOLSÜZ AĞIZ ÇALKALAMA SUYU-GÜLŞAH ASETON:
Ağız çalkalama suları olmazsa olmaz başka markaları deniyeceğim birazda.
PERCUTALFA ÇATLAKLAR İÇİN VÜCUT KREMİ-YVES ROCHER ELIXIR7.9:
Çatlak kremi piyasaya yeni çıkan bir ürün bana denemem için verilmişti.Nemlendirmesi güzel ama ne yazıkki ben düzenli kullanmadım bu yüzden çatlaklar üstündeki etkisi hakkında bir şey söyleyemiyeceğim.Elixir ise son derece güzel bir ürün ve yazısınıda bloga yazmıştım buradan 
LOREAL ARGININE DİRENÇ DÖKÜLME KARŞITI YOĞUN BAKIM-YVES ROCHER ŞAÇ KREMİ-ELIDOR KÖPÜK:
Elime geçen bütün saç bakım ürünlerini deniyorum.Elıdor köpük yaklaşık 2 yıldır benleydi artık bozuldu.Yves Rocher saç kremi 2 şampuan alınca hediye veriliyordu.Kızımın saçında gayet güzel bir etkiye sahipti kolay taranmasına yardımcı oldu gene alabilirim.
DIADERMINE YÜZ TEMİZLEME JELİ-ALTERRA ANTIAGE BAKIM KAPSÜLLERİ:Yüz temizleme jelinden ne kadar memnun kaldığımı hep söylüyorum eğer bulabilirsem tekrar alacağım.Kapsülleri Rossmann'dan almıştım.Farklı ürünlerle cilt bakımıma devam edeceğim.
AVON COLORTREND FONDÖTEN-ORIFLAME EYELİNER-MAYBELLINE VOLUM EXPRESS RİMEL:
Bu ürünlerin hepsi de alınalı uzun zaman oluyor.Fondöten çok çok koyu bir renk arada kontür yapmak için kullandım yeter artık.Eyelinerlar ve rimellerde sonunda bitti.İşte bir bitenler yazısıda burada bitti.Sevgiler...








3 Yorumlar

  1. kapsülleri bende rossmannda görmüştüm ama denemedim nedense markası çok güvenilir gelmedi bana psikolojik bişey sanırım:)

    YanıtlaSil