Selam bu gün size uzun süredir kullandığım bir tonik'ten bahsedeceğim neredeyse bitmek üzere az kaldı,yedekte başka bir markaya ait bir toniğim var ama bitince tekrar alacağım.Yves Rocher benim çok sevdiğim bir marka bir çok ürününü kullandım en son gittiğimde satıcı kız bana bu toniği tavsiye etti.Her zaman söylüyorum Yves Rocher ambalajlarıyla önce beni çekiyor diye hakikaten tasarımları kimler yapıyorsa bu işi iyi biliyorlar.İnce, uzun zarif ve neşeli bir ambalajı var ürünün sarı beyaz ve üstünde de bir papatya resmi.
Organik papatyalardan üretilmiş çok hafif bir tonik.Kokusu çok hafif bir papatya kokusu içindeki tonik de sanki papatya suyu gibi. Ürün alkol içermiyor yüzünüzü silerken bir yanma hissedilmiyor.Pamuğa döküp hem yüzünüzü hemde gözlerinizi siliyorsunuz.Ben diğer toniklerimi hiç gözüme sürmezdim ama bunu sürebiliyorsunuz.Makyajın son izlerini çok iyi temizliyor.Sanki evde hazırladığınız papatya  suyunu yüzünüze sürüyorsunuz, çok yumuşak.Her cilt tipine de uygun üstelik.Durulanma gerektirmiyor ürün.Cildi canlandırıyor.
        Kapak şekli resimlerdeki gibi kolayca dökülüyor.Fiyatını tam hatırlayamayacağım ama çok ucuzdu hatta daha pahalısını alsam mı diye düşünmüştüm.Yaz aylarında ferahlamak için sıksık kullanacağım belki fısfıslı şişeyle yüzüme bile sıkabilirim böylece thermal su yerine kullanılabilinir.Papatya kokusundan hoşlanıyorsanız seveceksiniz diye düşünüyorum.
        Bakalım içinde neler varmış ne yazıkki paraben içeriyor ürün ama mineral yağlar içeren ürünlere paraben konulmazsa ürün içinde çok fazla bakteri ürermiş bu da sağlığımızı tehdit edermiş diye duymuştum o zaman paraben koymaları şart galiba..
Ve ayrıca ürün uzun süre dayanıyor bereketli yani ben neredeyse iki aydır kullanıyorum bu serinin diğer ürünlerinide elimdekiler bitince almayı düşünüyorum.Sevgiler..

2 Yorumlar

  1. ben şuan YR'nin farklı bir toniğini kullanıyorum bitmek üzere, birdahakinde başka bir toniğini deneyeyim diyordum ki hangisini deneyeceğime an itibariyle karar verdim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil