Selam bakalım bu ay neler bitirmişim.
Şimdide tek tek görelim:

Bir dolu tester kullandım ve tester kutum ağzına kadar dolu aslında hiç bir şey almasam beni uzun süre idare ettirirler.
 VERİTA-PASTEL RUJ:Verita Tutku Esiri -Pastel-62 :İkisi de uzun yıllar önce alınmış ama çok severek kullanılmıştır.Özellikle klasik pastel -62 yi tekrar alırım galiba.20 yıllık rujum çok seviyorum.
SENSODYNE DİŞ MACUNU-BİDOĞA ARGAN YAĞI:Sensodyne'den sıkıldım başka bir şey deniyeceğim.Argan yağıda Otacı'dan stok yaptım bile.


GOLDEN ROSE OJELER:Kaç yıl oldu bilmiyorum hala piyasada varmı onuda bilmiyorum sağdaki 79 numara soldaki kırmızı artık kurumuşlardı ve sadece rafta duruyorlardı çöpe gitme vakti geldi.
YVES ROCHER PUDRA:Bu pudra 200 numara yapısı ve sürümü çok güzel ama ne yazıkki ben yves rocher fondöten ve pudranın tenime çok koyu geldiğini düşünüyorum.Tabii benim bir saplantım var yüzümü ölü gibi bembeyaz yapmaya bayılıyorum belki de ondan.
AVON SOLUTIONS YOĞUN NEMLENDİRİCİ GÜNDÜZ KREMİ:Solutions serisini uzun yıllar kullandım genç ciltler için çok güzel ama benim daha profesyonel ürünler kullanma vaktim geldi.
ORIFLAME ECOLLAGEN GÖZ KREMİ:Doğrusu ben Eveline göz kremlerine bayılıyorum. Diğer göz kremleri işe yarıyormu pek anlamıyorum.
DURU DUŞ JELİ-ESSENCE AYDINLATICI:Duru yakut kokusu harika.Essence den de çok memnundum ama bitti.Bulunduğum yerde satılmıyor özlüyeceğim:((
YVES ROCHER VUCÜT LOSYONU-ŞAMPUAN:Yves rocher ürünlerini çok seviyorum.Bu losyon hindistan cevizli inanın 2 gün sonra bile kokusunu alıyorsunuz şampuanı kızıma kullandım.Her ikisininde yedeği var.
DIADERMINE NEMLENDİRİCİ-OLAY TONİK:Nemlendirici genç ciltler için yeterli ama benim için değil.Tonik normal bir tonik başkalarını deniyeceğim.
Evet erkek parfümlerine bayılıyorum Q life 235 hiç denedinizmi bilmiyorum ben aşığım.Bilmem kaçıncı şişe ağır kokuları seviyorsanız  bence bir deneyin. Bir bitenler daha bitti sevgiler..






4 Yorumlar

  1. Tebrikler tatlim. bende pek numune olmuyor :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler aslında alışverişlerde veriyorlar ama istemen lazım:))

      Sil
    2. 235 erkek parfümü ultramarine klonudur

      Sil
    3. 235 erkek parfümüne hayranım

      Sil