melekler ile ilgili kitaplar

Meleklerle Yaşamak - Beki İkala Erikli

2016 yılında bir okuyucusu tarafından öldürülen Meleklerle Yaşamak isimli kitabın Spiritüal yazarı Beki İkala Erikliyi özlemle hatırlıyoruz.Yazdığı melekler hakkındaki kitaplarla bir çok insanı etkileyen yazarın ilk kitabı olan Meleklerle Yaşamak son derece ilginç bir dilde yazılmış ve melekler ile ilgili bir çok  para normal olayla zenginleştirilmiş.

Beki İkala Erikli Kimdir?

 Beki İkala Erikli  Robert koleji ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu 13 sene Procter&Gamble da pazarlama direktörü olarak çalıştı. Erikli, Executive Coaching/Yaşam Koçluğu'nun yanı sıra, gruplarla ve bireylerle yaşam ötesiyle iletişim, geçmiş yaşam şifası ve melekler ile iletişim kurma çalışmaları yapardı.


meleklerle yaşamak

Meleklerle yaşamak kitap yorumu

2010 yılında piyasaya sunulan Meleklerle Yaşamak kitabı kısa sürede 150.000 basıma ulaştı. Beki İkalayı büyük bir üne kavuşturan kitap hala sevenleri tarafından okunmaktadır. Kitap 143 sayfa ve Goa yayınevi tarafından basılmış. Ruhani konularda yazılmış kitaplara ilgili olan herkesin sen derece seveceği bir kitap.

meleklerin işaretleri

 Kalbinizi meleklerin mucizelerine açın

Meleklerle Yaşamak meleklerin her an bizle olduğu ve yardım dileklerimizi beklediklerini anlatıyor. Hangi melekten tek tek hangi konularda yardım isteyebiliriz anlatılmış, isteyin, unutun ve bekleyin demiş. Meleklerin bize durmadan işaretler verdiği bunları takip etmemiz gerektiği üstünde durulmuş. Mesela yolda bozuk para görürseniz alın bu bir işaret Bereket sana geliyor merak etme anlamına geliyor gibi.

Meleklerin işaretleri neler?

Meleklerin insanlara varlığını hatırlattığı en büyük işaret tüyler hangimiz durup dururken evin bir köşesinde ufak bir kuş tüyü görmedik ki artık tüy bulduğumda saklıyor ve gülümsüyorum.
Bulutlar da bazen Melek şekline girerek bize göz kırpıyor ailecek dışarı çıktığımızda koskocaman bir Melek şeklinde bulutu görünce o günüm harika geçti.
Bozuk para buldum mu artık bereketi çekmek için mutlaka alıyorum.
Gök kuşakları meleklerin bize sevgilerini ilettikleri diğer renkli biçim.
Aslında etrafımızdaki bütün detaylara dikkat ederek bize yollanan mesajları almamız mümkün en önemlisi olumlu olmalı,olumlu düşünmeliyiz.

Başmelek Mikail ile Vakumlama Çalışması

Meleklerle Yaşamak kitabının bize bir Cd hediyeside var.
Başmelek Mikail ile vakumlama çalışması, yıllardır evimi köşe bucak sirkeli sularla temizledikten sonra ada çayı yapraklarını yakarak bütün evde dolaştırıyorum. Böylece evdeki kötü enerjileri her temizlik sonrasında dışarı atıyorum. Bunun yanı sıra her gün de Başmelek Mikailin vakumlama çalışmasını ben dinlemesem bile kısık sesle çalıştırarak evimi temizliyorum. Hatta bazen iş yerimde zor bir gün olacaksa evde iş yerimi niyetleyerek Cd yi çalıştırıp istediğim her yeri arındırıyorum. İnanın verdiği rahatlamayı tarif bile edemem.

-Meleklerinizi duymak, meleklerinizden yardım istemek, meleklerinizin mucizelerini hayatınıza çekmek istiyorsanız Meleklerle Yaşamak kitabını tavsiye ederim. Melekler ile ilgili kitaplar okumayı seviyorsanız Melek Öğretileri Aksu Büyükatlı yazımızı da mutlaka okumalısınız.

Meleklerle ilgili okuma önerileri

  1. Meleklerle Yaşamak - Beki İkala Erikli Spiritüel yazar Beki İkala Erikli'nin yazdığı bu kitap, melekler hakkında birçok ilginç bilgi içeriyor. Kitapta, meleklerin bizimle olan bağlantılarına ve yardım dileklerimize nasıl yanıt verdiklerine dair ipuçları veriliyor.

  2. Meleklerin Gücü - Doreen Virtue Doreen Virtue tarafından kaleme alınan Meleklerin Gücü kitabı, meleklerin hayatımızda sahip oldukları gücü konu alıyor. Kitapta ayrıca, meleklerin bize doğru mesajlarını nasıl anlayabileceğimize dair pratik bilgiler de yer alıyor.

  3. Melek Terapisi - Kyle Gray Kyle Gray'in yazdığı Melek Terapisi kitabı, meleklerin hayatımızdaki önemini vurguluyor ve onların yardımıyla hayatımızı daha iyi hale getirmek için nasıl çalışabileceğimizi anlatıyor.

  4. Meleklerle Meditasyon - Diana Cooper Diana Cooper'ın yazdığı Meleklerle Meditasyon kitabı, meleklerle meditasyon yaparak zihnimizin ve bedenimizin arındırılmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda, kitapta meleklerle iletişim kurmak için kullanabileceğimiz meditasyon teknikleri de yer alıyor.

  5. Meleklerin Şifası - Doreen Virtue Doreen Virtue tarafından yazılan Meleklerin Şifası kitabı, meleklerin sağlık ve şifa konularındaki gücüne odaklanıyor. Kitapta ayrıca, meleklerin bize sağlıkla ilgili mesajlarını nasıl anlayabileceğimize dair bilgiler de veriliyor.


Beki İkala Erikli, Meleklerle Yaşamak, melekler, melekler ile ilgili kitaplar, spiritüal yazarlar, meleklerin işaretleri, meleklerin görevleri, Başmelek mikail
   

   


11 Yorumlar


  1. Evet bu kitabı annem de okumuştu çok hoşuna gitmişti. Çok değişik bir bakış açısına sahip..
    Güzel yorumlarınızı merakla bekliyorum..:))

    YanıtlaSil
  2. Meleklerle konuşmak mümkün değil, melekler de konuşamaz zaten bu kitaptan pek çok şikayet eden insan biliyorum ben de bir kaç sayfa okuyup bırakmıştım. Çok derinine inmemenizi tavsiye ederim.

    http://www.yazimbari.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konusma degil zaten bazi isaretlerle insanlara selam yolluyorlar bilmiyorum benim icimi sevgiyle dolduran bir kitap oldu meleklerle yasamak

      Sil
  3. bu yazarı çok seviyom okuyoms :) bişiler gelmişti başına ya of of.

    YanıtlaSil
  4. severim böle spirütüel kitapları,alıp okumak lazım bence de..yazarın öldürülmesi de çok üzücü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seviyorum içimi umut ve sevgiyle dolduruyor bu tür spiritüel kitaplar.

      Sil
  5. Daha önceki yorumunda söylediğim kitap buydu :)

    YanıtlaSil
  6. Hiç duymamıştım, çok ilgimi çekti teşekkürler.

    YanıtlaSil