melekler hakkında yazılmış kitaplar

Meleklerin Gücü - Beki İkala Erikli

Meleklerin Gücü, Türk yazar Beki İkala Erikli'nin kaleme aldığı bir kitaptır. Kitap, insanların hayatlarına etki eden meleklerin varlığına odaklanır ve bu meleklerin gücünü anlatır. Meleklerin varlığına inananlar, onların hayatlarını olumlu yönde etkilediğini düşünürler. Bu kitap, okuyuculara meleklerin gücüne dair yeni bakış açıları sunar.

Kitapta, yazar Beki İkala Erikli, meleklerin varlığına dair çeşitli inanışları anlatır. Meleklerin insanlarla iletişim kurduğunu, onların dualarını duyduğunu ve yardım ettiklerini belirtir. Yazar, meleklerin insanların hayatlarına müdahale ettiğini ve onların hayatlarını daha iyi hale getirdiğini düşünür. Bu nedenle, insanların meleklerin gücüne inanmalarını ve onların yardımını talep etmelerini önerir.

Kitapta, meleklerin gücünü anlatan birçok hikaye ve örnek de yer alır. Bu hikayelerde, insanların meleklerin yardımı sayesinde hayatlarının değiştiği anlatılır. Örneğin, bir kadın hastalandığında, meleklerin ona yardım ettiği ve iyileşmesine yardımcı olduğu söylenir. Bir başka örnek ise, bir adamın işi kaybetmesi ve meleklerin ona yeni bir iş bulmasıdır.

Meleklerin Gücü, okuyuculara meleklerin hayatlarımıza nasıl yardım ettiğine dair yeni bir bakış açısı sunar. Kitap, insanların olumlu düşünmelerini ve meleklerin varlığına inanmalarını önerir. Bu inanç, insanların hayatlarına olumlu bir etki yapabilir ve hayatlarını daha mutlu hale getirebilir.

Beki İkala Erikli, Meleklerin Gücü kitabıyla birlikte insanlara meleklerin gücünü anlatarak, onların hayatlarını değiştirmelerine yardımcı olmayı hedeflemiştir. Kitap, herkesin okuyabileceği ve anlayabileceği bir dilde yazılmıştır. Bu nedenle, herkesin meleklerin gücüne dair yeni bir şeyler öğrenmesi ve hayatlarını daha olumlu hale getirmesi mümkündür.

Melekler ile ilgili kitaplar okumak sizi mutlu ediyor ve rahatlatıyorsa diğer bir kitap önerimize göz atmadan önce Meleklerle Yaşamak adlı yazımızı mutlaka okumalısınız.

Beki İkala Erikli kimdir?

Beki İkala Erikli spiritüel kitaplarıyla ünlenmiş bir yazarımızdır ününün doruklarındayken 2016 yılında bir okuru tarafından öldürülmesi sonucu kariyeri yarım kalmıştır. Fakat günümüzde hala kitapları okunup, sevilmektedir.

Meleklerin Gücü yorumu

Meleklerin Gücü Beki İkala Erikli nin melekler hakkında yazdığı başka bir eser, 350 sayfa ve Destek yayın evi tarafından basılmış.

Beki ikala erikli

Melekler Hakkında İlginç Bilgiler


Melekler ve mucizeleri, geçmişi şifalandırmak, geçmişten gelen korkulardan kurtuluş yollarının akıcı bir dilde anlatıldığı kitabı bir solukta bitirmek mümkün.

Meleklerin Gücü aslında baştan sona Beki İkala Erikli'nin kendisiyle çalışan insanların hikayeleri hakkında geçmişi şifalandırma çalışmaları, meleklerin mucizeleri, ölüm, ölmüş olup ta ışığa ulaşamayan varlıklar, enerji alanımızda barınan varlıklar, geçmişten gelen korkular, yaşam amacımızı bulmak, arafta kalmış ölü insanlar...

Bütün bu ilginç konuları Beki adlarını değiştirdiği insanlarla yaşadığı deneyimlerin içinde işlemiş tadına doyamayacağınız anılar, hikayeler ortaya çıkmış.

Kitapta ayrıca geçmişinizden kaynaklanabilen sorunlarınızı bulabilmeniz için bir test de var. Ruhani konulara ilgili olanların severek okuyacağını düşündüğümüz bir kitap.

Bunun yanı sıra melekler hakkında yazılmış kitaplara son derece tepkili okuyucularında olduğunu belirtmek durumunuzdayız.

Beki İkala Erikli, Meleklerin Gücü, melekler, melekler hakkında yazılmış kitaplar, spiritüel yazarlar


6 Yorumlar

  1. Henüz okumadım ama çok kişi tarafından okumam için tavsiye edildi.. En kısa zamanda okuycam :)

    YanıtlaSil
  2. Bunların seri olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. bak buu önemli olmalı,insanların hikayelerini anlatıyo,melekler şifa veryo, mucize yaratyo, ışığa ulaşamayan ve enerji alanımızda barınan varlıklar,geçmişten gelen korkular,yaşam amacımızı bulmak,arafta kalmış ölü insanlar..." çok ilginç spiretüel kitap,okumak lazım bence....😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadınların ilgisini çekiyor ama erkekler daha gerçekçi bilmiyorum sever misiniz.

      Sil
    2. severim severim benim ilgi alanım,🕊 biliyosunuz spirütüel konusunda kitaplarım da var 📖 ama işte bu yazarı okumadım ve kitap okumaya pek vaktim de olmuyo şu sıralar ailevi,sağlık sorunları vs..bi kendimi toparlayım kitap okumaya başlıcam..😊🙂

      Sil