Selam işte gene bir bitenler yazısı bir şeyler bittikçe ben çok mutlu oluyorum çünkü yerine yenilerini alabiliyoruz.
 Şimdide tek tek görelim neler kullanmışım..
Kızımın diş macunu Signal Strawberry ve İnci Disk pamuk :Her ikiside vazgeçemediğimiz tekrar tekrar aldığımız ürünler.

FONEX EL KREMİ,COMPLICES DEODORANT:Bunları zor bitirdik krem stoğumda mevcut bir daha böyle bir kaç ürün almayacağım sonra kullanmaktan sıkılıyorum.Deodorant Fransa'dan bir arkadaş getirmişti çok uzun zamandır evdeydi her gün kullanana kullana bitirdim çok şükür.

BIOBIS ŞAMPUAN -EGOS SAÇ JÖLESİ:Bu şampuanı ucuz diye marketten denemek için almıştım ama hiç de fena çıkmadı fiyatına göre gayet iyi bir performansı var.Saç jölesi de yıllardır kullandığım bir marka vazgeçmeye niyetim yok.
YVES ROCHER -DURU SHINE DUŞ JELLERİ:Yves rocher'in bu duş jeli serisine bayılıyorum Afrika Kakaosundan sonra lavantalısını bitirdik yenisini açtık bile.Duru'da gayet kaliteli vişneli turta adlı bu jeli hakikaten vişne reçeli gibi kokuyor.Bu jellerin ikiside vücutta kuruma yada kaşıntı yapmıyor.
DR GÖZ KREMİ-SANOVİTAL SAÇ BAKIM YAĞI:Göz kremini kullanınca gözümde hafif bir yanma hissettim bu yüzden elime kullanarak bitirdim.Saç bakım yağıda geçen yazdan beri benimle hele şükür bitti.
DIADERMINE YÜZ YIKAMA JELİ-PEELING:Diadermine yüz yıkama jelini ne kadar sevdiğimi her zaman söylüyorum yenisini açtım hatta oda bitmek üzere.Peeling'in adını yazamadım çünkü Rusya'dan bir arkadaş getirmişti çok çok güzel bir peeling gayet güçlü bütün ölü hücreleri derinlemesine temizliyor.Ben bir aralar çok fazla Rus kozmetiği kullandım ve hepsinden de memnun kaldım keçi sütlü gece-gündüz kremleri mükemmeldi.Rus kızlarının ciltleri de belkide bu yüzden harika.Bu peelingi özlüyeceğim:((

ORIFLAME VERYME EYELINER:Çok uzun süre kullandım bu eyelinerları her rengi mevcut bende ama şu sıralar keçe uçlu eyelinerlar daha çekici geliyor.Uzun süre almam galiba.

 

NASCITA KALEM:Bu kalemi yıllar önce almıştım bir tarafı göz bir tarafı dudak kalemi miladı doldu çöpe gidecek.
Evet bir bitenler yazım daha burada sona eriyor çok rahatladım ya darısı sizin başınıza sevgiler..




2 Yorumlar

  1. bitsinler yenileri gelsin tatlım. fonex el kremi bende de var nasıl bitecek bilmiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. aslında bıtırmek de güzel duygu senın de dedıgın gıbı ben cok bıtırıyorum kullandıgım urunlerı cok makyaj yapmayı da sevmıyorum aslına bakarsan makyaj yapıldıgı zaman cıldın bakımı da ıyı yapılmalı,takıbe alıyorum bana da beklerım

    YanıtlaSil