Yves Rocher Sexy Pulp Gloss

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Dolgunlaştırıcı Gloss 07

Yves Rocher ürünleri oldukça kaliteli ve temiz içerikli ürünleriyle her zaman gözdemizdir. Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Dolgunlaştırıcı Gloss diğer bir sevdiğimiz Yves Rocher ürünlerinden. 

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Dolgunlaştırıcı Gloss Yorumum


Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Dolgunlaştırıcı Gloss 07 Altın Bej son zamanlarda çok sevdiğim bir gloss. Dudakları dolgunlaştırırken hafif ve yapışmayan yapısıyla varlığını bile hissetmiyorsunuz. Işıltılı sedefli renkleriyle göz alıcı bir görünüme sahip dudaklara sahip olabiliyorsunuz.

İçeriğinde E Vitamini, Karite Yağı ve kolajen arttırıcı Yalancı İğde Özü bulunuyor.

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Dolgunlaştırıcı Gloss 07

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Dolgunlaştırıcı Gloss 07 Kullananlar

Ben Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Dolgunlaştırıcı Gloss  aplikatörünü sevdim esnek ve kaliteli, uygulaması kolay, sünger fırçalı olması bir artı benim için. Dermatolojik olarak test edilmiş. Dudakları aynı zamanda nemlendiriyor. Ben rujun üstüne sürüyorum böylece renk daha yoğun ve kalıcı oluyor. Bendeki renk Altın Bej 07 numara doğal, nude renkleri sevenler için ideal. Kokusu çok hoş meyvemsi. Eğer hafif makyaj seviyorsanız bu hafif gloss'u denemekte fayda var. Yves Rocher ürünleri oldukça pahalı ama indirimleri bekleyerek çok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Eğer yaşadığınız yerde Yves Rocher satış mağazası yoksa üzülmeyin online mağazasından kolayca alışveriş edebilirsiniz. Yves Rocher İkili Pudra makalemizi de okumalısınız.




 

2 Yorumlar

  1. Rengi çok hoşmuş. Online siteler olmasa sakin sakin nasıl alışveriş yapardık bilmiyorum. Sürekli tepende dolanan birileri olmuyo ne rahatlık ;)

    YanıtlaSil
  2. Güzel renk. Güzel blog. Bu arada dikkatimi çekti de yazar kafe kapandı.

    YanıtlaSil