yves rocher ikili pudra

Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra


Yves Rocher yetiştirici, üretici ve dağıtıcı kimliği ile 50 yılı aşkın süredir doğaya zarar vermeden, her yaştan kadına yenilikçi, kaliteli ürünlerle hizmet vermeye devam ediyor. Bitkilerde saklı mucizeleri keşfetmekten öte onları kadınların güzelliğine adayan bir marka ve Yves Rocher ürünleri benimde favorim. Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra hakkında neler düşünüyorum?

Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra Yorumu

Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra
   
İşte Yves Rocher ürünleri arasında  bayıldığım bir pudra bronzlaştırıcı pudraları pek kullanmam ama bu pudra öyle sizi kapkara yapmıyor ister BB kremin üstüne ister fondötenin yada çıplak teninize kullanın çok güzel bir görüntü elde ediyorsunuz. İkili bir pudra koyu kısmıyla isterseniz yüzünüzde gölgeler elde edebilirsiniz. Doğal ve sağlıklı bir bronz görünüm isteyen kadınlar için muhteşem bir pudra.Gerçekten Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra tavsiye ettiğim ürünler arasında.

Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra İpeksi Bir Cilt Sağlıyor

Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra birbirini tamamlayıcı iki farklı renk tonuna sahip. Açık tonuyla tüm yüzünüzde renk bütünlüğü yakalarken koyu tonuyla vurgulama ve gölgelendirme yapabilirsiniz.
Harika bir kokusu ve yumuşacık bir yapısı var. Dermatolojik olarak test edilmiş. Bitkisel içeriği Tiare çiçeği özü. 20 gramlık ambalajında neredeyse avuç içiniz kadar öyle küçük bir şey değil. Birde daha koyu bronzluk sevenler için yoğun bronzluk çeşidi var bendeki doğal bronzluk diğer pudramı bıraktım artık hep bunu kullanıyorum. Diana Monroe makyaj ürünleri makalemizi de okumalısınız.

10 Yorumlar

  1. Geçen hafta ben de aldım çok memnunum :) güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. merhaba bloguma ziyaretin için tşkler ben doğal makyaj ürünleri arıyorum özellikle kurşun ve kimyasal içermeyen ruj önerin varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves rocher doğallığa önem veren bir marka rujlarıda kurşun içermiyor.Amway de kurşun içermiyen markalar arasında:))

      Sil
  3. izleneye aldım seni banada beklerim izleyicim ol sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel paylaşım.
    Ben de beklerım bloguma :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de pudra arıyordum. Deneyeceğim bunu teşekkürler canım ;)

    YanıtlaSil