Yves Rocher Göz Kalemi Ve Keçe Uçlu Eyeliner

Selam gene size Yves Rocher'e ait çok beğendiğim iki üründen bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi Yves Rocher doğal ürünler üretiyor yetiştirmeden üretime her şey doğal. Fransa'nın Britanya bölgesindeki tarlalarda 1997 den beri organik tarım yapıyorlar. 55 hektarlık organik tarım sahalarında 20 farklı bitki çeşidini organik olarak yetiştirdikten sonra üründe  istenen kalite standardı gerektirdiğinde toplama işlemini elle yapıyorlar. Bitkilerini hasadın hemen arkasından kurutma işlemine alıyorlar. Bitkiler bu süreçten sonra ürünlerin aktif içeriklerini oluşturuyor. Ürünlerin büyük kısmı Britanya'daki üretim tesislerinde üretiliyor.Tesisleri işletim modelleri ile Kalite, Güvenlik, Çevre sertifikalarını kazanmış (ISO KALİTE,ISO ÇEVRE,SAS GÜVENLİK). Böyle özüne bağlı, doğaya saygılı bir firmada tabii ki takdirimizi kazanıyor. Neyse ürünleri anlatmaya geçelim önce ürünleri beraber bir görelim

Yves Rocher Göz Kalemi Ve Keçe Uçlu Eyeliner

  İlki suya dayanıklı asansörlü göz kalemi.

Yves Rocher Göz Kalemi Ve Keçe Uçlu Eyeliner


Yves Rocher Göz Kalemi Ve Keçe Uçlu Eyeliner yorum

Bu kalem papatya özleri ile zenginleştirilmiş bir ürün,kremsi bir yapısı var ve kolayca uygulanıyor.Yoğun bir renge sahip sonunda canlı bakışlar elde ediliyor. Suya dayanıklı olmasıda ayrıca bir artı. Farklı renkleri var siyah, bakır, yeşil, mavi, turkuaz, mor fiyatı ise 30 lira. Tabii indirim sırasında çok daha ucuz oluyor.

Yves Rocher Göz Kalemi Ve Keçe Uçlu Eyeliner


Diğeri ise keçe uçlu eyeliner ben daha önce keçe uçlu hiç denememiştim uygulaması çok kolay oluyor eyeliner çekmeyi başaramıyanlardansanız denemekte fayda var. Gayet ince uçlu bir eyeliner mükemmel vurgular için ideal yani.Yoğun siyah bir renge sahip ve 12 saat boyunca derin ve etkileyici bakışlar elde ediliyor. Sadece siyah rengi mevcut 37 lira.

9 Yorumlar

  1. işte geldim burdayım :))
    blogun çok güzelmiş ben de eyeliner hastasıyım bu arada :D

    YanıtlaSil
  2. Ben eyeliner çok severim.Ama sürmesini pek beceremiyorum:)Bloğundaki paylaşımlar güzelmiş.Bende istanbulda farklı mekan ve lezzet önerileri yapıyorum.Bana da beklerim.Bloğunu takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Keçe uçlu göz kalemleri oldukça kullanışlı oluyor ama çabuk bitiyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. :)Teşekkür ederim canım.Mekanlarla ilgili her zaman bana danışabilirsin

    YanıtlaSil
  5. Kozmetik ürünlerin insan sağlığına zararlı maddelerden uzak üretilmesi, üzerinde hayvan deneyinin yapılmaması gerçekten benimde çok takıldığım bir konu.Yves Rocher bunu uygun fiyatıyla başarabiliyorsa diğer büyük "high-end" markalarda bunu yapabilmeli.

    YanıtlaSil