Yves Rocher Far-81 Gümüş Orkide

Selam biliyorsunuz Yves Rocher doğallığa önem veren bir marka doğal güzellikten hoşlanıyorsanız önerebilirim. Ayrıca Yves Rocher doğadan aldığını doğaya geri veren bir firma.50.  yıllarında başlattıkları 50 milyon ağaç kampanyası bunun en güzel delili. Ağaç kampanyasında Almanya, Avustralya, Brezilya, Burkina, Çin, Ekvator, Etiyopya, Fas, Fransa, Haiti, Hindistan, Madagaskar, Meksika, Polonya, Portekiz, Rusya, Senegal, Tayland ülkelerinde 2012 yılının başlarında 17.334.840 ağaca varmış durumdaydılar. Bu projeleri biyoçeşitliliği korumak kadar yöre halkının kalkınmasını da amaçlıyor. Umarım bu ülkeler arasına Türkiyede yakın zamanda katılır. Doğal yaşama duyarlılıklarından dolayı Yves Rocher her zaman ilk seçenek olacak benim için... Neyse konumuza dönelim göz farım Yves Rocher 81 nolu Gümüş Orkide.Doğanın en saf renklerini bulabilirsiniz far koleksiyonunda. Kalıcılığını beğendim farın rengide çok hoş bir gümüş rengi günlük makyajımda bordo renk ruj ve göz altıma sürdüğüm beyaz kalemle çok değişik bir makyaj oluyor.




Yves Rocher Far-81 Gümüş Orkide yorum

Farın yapısı çok yumuşak ve ipeksi uygulaması kolay renk çok yoğun oluyor diyemiyeceğim ama günlük makyaj için yeterli. Far göz kapağında  toplanmıyor ve 6 saat boyunca kalıcı.Ürün 3 gramlık ambalajında bulunuyor ve çok şık. Fransa tarafından üretilmiş.Yves Rocher in 27 değişik tekli far renk serisi var. Işıltılı, kadifemsi ve yanardöner bir sonuca ulaşabilirisiniz uygulama sonucunda.


İçeriğinde bambu tozu var. Ben birde 61 numaralı Filbahar mavisini almayı aklıma koydum. Oftalmolojik olarak ürün test edilmiş. Online da sipariş verilebiliyor.Sevgiler..


2 Yorumlar

  1. Merhabalar,

    Yves Rocher'in Mono Couleur Poudre tekli farlarını severek kullanıyorum.Bende 81 Orchidee D'argent(mavi gri), 12 brun giroflee(rengine birtürlü tam karar veremediğim hafif bronzumsu bir kahve pembe) ve favori baz rengim 04 Beige Dore var.
    Yapısı, kalıcılık,doğallık ve fiyat bazında çok başarılı bir ürün.

    Bu arada bende bloğuma beklerim.
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil