Selam, Maybelline 'den  yeni mascara Falsies  Feather Look mascara oldukça merak ettiğim bir üründü alalı bayağı oluyor yeterince deneme fırsatım oldu artık yazısında sıra... Adından da anlaşılacağı gibi kuş tüyü kirpikler vaat ediyor ürün. Daha az wax içerikli bir formülü var ve kirpiklerinizde yumuşak bir etki yaratıyor ve gün boyuda etkisini koruyor. Yoğun bir siyah  içeriği var, jel yapıda ve hafif dokusuyla kısa sürede yumuşak ve dolgun kirpikler yaratmaya yardımcı oluyor. Sert kirpiklerden hoşlanmayanlar için ideal yani. Yoğun siyah içeriği hoşuma gitti takma kirpik etkisi için bolca rimel sürmeliyim sürünce hakikaten kirpikler uzuyor ve dolgunlaşıyor aynı zamanda sertleşmiyor ama ne yazık ki maybelline rimellerinin çoğunda şikayetçi olduğum durum bu rimelde de mevcut kirpikler birbirine yapışıyor ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum bence buna bir çare bulmaları gerekir. Benim bulduğum çare ise şu bitmiş bir rimelim var plastik uçlu maybelline den sonra onla açıyorum kirpiklerimi tek tek işte o zaman güzel oluyor. Ürün sertleşmediği için kolay açılıyor. Birde fırçası hareketli bunu da sevmedim kirpiklere rahatça uygulayamıyorsunuz kaçıyor ben oynamayan fırçalarla kirpiklerimi güzelce sıvamalıyım. Allaha şükür çaresini buldum da kullanabileceğim yoksa tek başına kullanabileceğimi sanmıyordum yapışan kirpiklerden nefret ederim. Sevgiler..

7 Yorumlar

  1. geçen gün mağazaya girdim bundan arıyordum ama adı aklıma gelmedi. maybelline görevlisine aynen şunu söyledim " mor üstüne mavi yazılı bir rimel var ya hani, ondan istiyorum. hani böyle mosmor olan. bebek mavisi yazıları olandan. " bana verdiği cevap da şu oldu: "maybelline'in mor rimeli yok". nalçaaaağk kadın :(

    YanıtlaSil
  2. Bu maskarayı almakla almamak arasında kalıyorum hep hayırlısı bakalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında güzel ama benim kirpiklerimi yapıştırdı tek sorun o

      Sil
  3. yapışan, topak topak olan kirpiklerden ben de nefret ederim hiç güzel bir görüntü oluşturmuyor. maskaranı güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. http://forbeautyy.blogspot.com/

    YanıtlaSil