Yves Rocher Göz Altı ve Kusur Kapatıcı

Yves Rocher Göz Altı ve Kusur Kapatıcı

Bence bloggerlar denedikleri ürünleri anlatarak paramızın boşa gitmemesini sağlıyorlar. Artık yeni bir şey alırken  nete mutlaka bakıyorum, bakmadan aldığımda hayal kırıklığı yaşayabiliyorum. İşte gene alışverişe çıktığım bir günde evde kapatıcım olduğu halde Yves Rocher Göz Altı ve Kusur Kapatıcı  kapatıcıya rastladım ve aldım az bir parada vermedim 44 liraydı sanırım. Sonra eve gelince paketini açmadan nete girdim ve yorumlara baktım eyvah dedim ben ne yaptım. Canım belkide ben beğenirim dedim ve paketi açtım.Ürünün içeriğinde misk gülü yağı, şam gülü özü ve gülsuyu var. Kavanoz içinde ve 5 gram. Açık ve orta renkleri mevcut ben açığını aldım. Kokusu çok hafif, güzel zaten fazla parfümlü olmasın leke yapabilir.

Yves Rocher Göz Altı ve Kusur Kapatıcı Yorum


Ama Yves Rocher Göz Altı ve Kusur Kapatıcı çok sert elinize gelmiyor alıp ta gözünüze sürmeniz için savaş veriyorsunuz ve benim istediğim gibi kapatmadı. Çok kuru altına mutlaka krem sürmelisiniz. Gözünüzde pütür pütür oluyor. Belki çok genç ciltlerde hafif bir kapatıcı olarak kullanılabilir. Ama benim cildimde istediğim sonucu alamadım. Yani bir daha bu ürünü alacağımı sanmıyorum.

4 Yorumlar

  1. aynen oyle ben arasdırıpta alıyorum yada oradakılere soruyorum memnun kalan varmı dıye mutlaka sende oyle yabmalısın aslında guzel dogal urunler satıyor yves ama memnun kalınmıcak seylerde vardır mutlaka , putur putur hıs varsa tanıdıgın genc bırıne verırsın heralde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın sanırım genç ciltler için olan bir ürünü aldım araştırmadan almamak gerekiyor.

      Sil
  2. Biraz kalın bir ürün bu bencede.
    Ablam kullanıyor,bende onun yanındayken kullanıyorum ama pek sevmedim.Gerçi ben Mac'İnkini de sevmedim.

    Kelebekciğim Yvesh Rocher ürünleri tanıtmanı sevdim bende çok severim Yvesh Rocher'ı çünkü.
    takipleşmek dileğiyle tekaska.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. göz altlarım yağlı benim :D vıcık vıcık böyle. bu kapatıcı bene çokta kötü değil. biraz sıcak biryerde durunca zaten sıvılaşıyor. elimin de ısısıyla göz altıma geçip süngerle dağıtıyorum. bitince yine pek almam pahalı :D ama memnunum :P

    YanıtlaSil