24 Ocak  2013 perşembe günü Yves Rocher 90'lar Türkçe Pop Partisi düzenledi ve bu partiye sağolsunlar benide davet ettiler. Keşke gidebilseydim aklım orada kaldı ne yazık ki şehir dışında olduğum için gidemedim ama muhteşem bir parti olduğunu blogger arkadaşlarım sayesinde biliyorum. Bir kere benim gibi yeni kurulmuş bir bloga önem verip davet etmeleri çok hoşuma gitti. Yves Rocher hakikaten dost bir firma ve herkesin görüşüne önem veriyor. Ayrıca blogumun artık dikkat çekmeye başladığını görmek de beni çok mutlu etti. Partiye gidip ünlü makyaj artisti Cem Bozkurterdem'den bazı makyaj teknikleri öğrenmeyi ve DJ Özge Tığlı'nın müzikleriyle coşmayı çok isterdim ama kısmet değilmiş. Bu partiye katılamayacağımı bildirince Yves Rocher yetkilisi sevgili Niran hanım üzülmememi söyledi ve bana çok şık bir hediye paketi hazırlattı böyle bir şey hiç beklemiyordum çok şaşırdım ama böyle önemsenmek inanın beni çok mutlu etti. İşte bana hediye edilen paket


Blogumun ilk hediyeleri böylece Yves Rocher tarafından verilmiş oldu. Teşekkürler Yves Rocher ve Niran hanım.İnşallah bundan sonraki etkinliklere katılabilirim. Sevgiler.

4 Yorumlar

  1. Ne şık bir davranış. İnsanların görüşlerine önem veren firmalar gerçekten çok az, sorununuza geri dönüş yapma gereği duymayanlar var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın neyseki arada kibar firmalarda var.

      Sil
  2. Gerçekten çok hoş bir davranış, şimdi Yves Rocher'i daha da çok seviyorum.

    Hediyelerini güle güle kullan :)

    http://tasarimyagiyor.blogspot.co.at/

    YanıtlaSil